Rahat bir uyku için yatak seçiminin yanı sıra, baza seçimi de oldukça önemlidir. Çünkü baza, yatağınızın iskeletidir. Yenilikçi tasarımın ve kalitenin buluşmasıyla üretilen Yataş Bedding tek kişilik baza modelleri, size konforlu bir uyku deneyimi sunar. Uygun bir seçimle, daha kaliteli bir uyku sağlayabilirsiniz. Yatağın yükseltilmesini sağlayan bazalar, aynı zamanda depolama özelliği ile ön plana çıkar. Yatağınızı taşımasının yanı sıra sandık işlevi de görür. Bu sayede; mevsimi olmayan kıyafetlerinizi, kullanmadığınız eşyaları veya yer kaplayan aletlerinizi rahatlıkla yerleştirip alandan tasarruf sağlayabilirsiniz. Üstelik çeşitli tek kişilik yatak ve baza modelleri ve renkleri ile, odanıza şık bir dokunuş getirebilirsiniz. Yataş Bedding'te tek kişilik baza + başlık + yatak takımı modellerinde farklı zevklere hitap eden birçok seçenek bulunur.

Tek Kişilik Baza Başlık Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler Neler?

Tek kişilik baza seçiminizde dikkat etmeniz gereken en önemli kriterlerden biri, kalitedir. Zamanla çökmeler olmaması adına dayanaklı modelleri tercih etmelisiniz. İskelet profilleri sık ve kalın modeller daha dayanıklıdır. Bunun için kalın profillere sahip, sağlam ve uzun ömürlü seçeneklere yönelebilirsiniz.

İkinci bir konu ise, emniyetinizdir. Bazayı kaldırdığınızda aniden düşmesini önleyen kilit mekanizması, olası kazalardan korunmak için kullanılır. Bu nedenle, güvenlik sistemi olan bir ürün seçmeye özen göstermelisiniz. Seçeceğiniz mobilyada, mekanizmanın doğru çalışması gerekir. Bu amaçla kolayca indirilip kaldırılan modelleri tercih etmelisiniz. Çok fazla efor sarf etmeden kaldırabileceğiniz bazalar, size kolaylık sağlar. Bu detayların yanı sıra odanızdaki bütünlüğe ve tek kişilik baza ölçülerine dikkat etmelisiniz. Yatağınıza uygun ölçüde olduğundan emin olmalı, odanızdaki renklerle ve diğer mobilyalarla uyumlu bir tercih yapmalısınız. Yataş Bedding'te dilerseniz 160x200 cm tek kişilik baza ölçüsünü tercih edebilir dilerseniz standart 90×190 ölçülerindeki modelleri gözden geçirebilirsiniz. Alternatif olarak 90 x 200, 100x200, 120 x 200, 140x190 ve 140 x 200 ebatlar da mevcuttur. 

Bir diğer husus ise tek kişilik baza ne kadar sorusunun cevabında gizlidir. Tek kişilik baza yatağı fiyatları üzerinde etki eden birçok faktör vardır. Tek kişilik baza yatak fiyatları genel olarak teknolojisine, tasarımına ve boyutlarına göre değişiklik gösterir. Baza yatak fiyatlarını incelerken, mutlaka ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak seçim yapmanızda fayda var.

Konforlu Kullanım ve Depolama Alanı Sağlayan Tek Kişilik Bazalar

Bazanın sıklıkla tercih edilme sebebi, sandık görevi görürken size dilediğiniz gibi bir depolama alanı yaratmasıdır. İstediğiniz eşyaları saklayarak alandan tasarruf edebilir ve ihtiyacınız olduğunda kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Bu özelliği ile büyük olmayan yatak odalarında kurtarıcı bir role sahiptir. Baza seçiminizde, ihtiyacınıza göre geniş hacimli seçeneklere göz atabilirsiniz. Baza, depolama imkanı sağlanmasının dışında dekoratif bir mobilya olarak da kullanılır.

Farklı tasarımlara ve modellere sahip tek kişilik baza başlık ile uyumlu olmalı ve yatak odanızla bir bütünlük oluşturmalıdır. Tek kişilik bazalar deri veya kumaş ile kaplı olabilir. Deri modeller, nemli bir bezle kolaylıkla temizlenir. Kumaş olanlar ise toz tutmadığı için rahat bir kullanıma sahiptir. Bu özellikleri göz önünde bulundurarak size en uygun modeli seçebilirsiniz. Yüksek ayaklara sahip olanlar, temizlik açısından kolaylık sağlar. Bu bazaların altı kolayca temizlenebilir. Eğer robot süpürgeye sahipseniz, yüksek yatak modelleri seçmenizde fayda var. Yerle tamamen bitişik modelleri daha şık buluyorsanız, Yataş Bedding'te aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.

Yataş Teknolojik Tek Kişilik Baza Takımı Seçenekleri ile Yüksek Konfor Sizinle

Kitap okurken veya televizyon izlerken pozisyonunuzu ayarlayabileceğiniz Hareketli Motorlu Baza, konforuna düşkün olanlar için harika bir seçenek olabilir. Hareketli bazayı istediğiniz şekilde ayarlayabilir, uzaktan kumanda edebilirsiniz.

Böylece sırt ve boyun ağrıları yaşamadan rahat bir şekilde uzanabilirsiniz. Özellikle horlama, reflü gibi şikayetler için pratik bir çözüm sunan Hareketli tek kişilik baza fiziksel kısıtlamalara sahip olan bireyler için de kullanışlı bir tercihtir. Yataktan rahat bir şekilde kalkmanızı ve oturmanızı sağlayan bu ürün, konforlu bir deneyim sunar. 

Kaliteli ve dayanıklı tek kişilik baza ve yatakları, Yataş Bedding'te kolaylıkla bulabilirsiniz; size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Geniş iç hacme ve şık tasarıma sahip çift ve tek kişilik baza fiyatlarını, Yataş Bedding internet sitesinden inceleyebilirsiniz. Tek kişilik baza modellerine göz atabilir ve aradığınız tek kişilik baza ve başlık tasarımlarına Yataş Bedding güvencesiyle sahip olabilirsiniz.