Survivor 2021 son bölümde iletişim ödülünü hangi takımın kazandığı ve SMS sıralaması sonuçlarıyla adaya hangi ismin veda ettiğiyle ilgili son dakika detayları şöyle;

Türk televizyonlarında uzun yıllar yayın hayatını sürdüren Survivor 2021 son bölümde, aylardır fiziki ve psikolojik zorluklar yaşayan ünlüler ve gönüllüler takımlarının yarışmacıları arasında eleme konseyi stresi içerisinde zorlu geçen bir iletişim ödülü oynadı. Kıran kırana geçen iletişim oyununda gönüllüler takımı, skor üstünlüğü alan ünlüler takımına zaman zaman yetişse de hedef sayı olan 10'a ilk ulaşan takım ünlüler oldu ve iletişim ödülünü kazanan taraf oldu.

İletişim ödülünü kazanan ünlüler takımı kendilerine verilen akıllı telefonla sevdiklerine kısa videolar çekerek gönderme hakkına sahip oldu. Ünlüler takımı için eğlenceli geçen iletişim ödülünün ardından gecenin en önemli anları olan ve ünlüler takımı kritik ve stresli geçecek eleme konseyine geçildi.

SURVIVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

4 Mayıs 2021 Salı günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 son bölümde noter onaylı olarak Acun Ilıcalı tarafından açıklanan olan 17. Hafta SMS sıralaması sonuçlarına ünlüler takımı birincisi İsmail Balaban oldu. SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER? SERGEN BAYAR - Ünlüler Takımı MERVE AYDIN - Ünlüler Takımı MELİS SEZER - Ünlüler Takımı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Kıran Kırana geçen iletişim ödülü oyununda başarılı olan ünlüler takımı, sevdiklerine akıllı telefonla çektikleri videoları göndermeleri sonrasında eğlenceli anlar yerini stresli anlara bıraktı. Acun Ilıcalı moderatörlüğünde gerçekleşen son dakika eleme konseyi 17. Hafta SMS sıralaması sonuçlarına göre eleme adayı olan Sergen, Merve Aydın ve ünlüler takımı SMS birincisi olan İsmail Balaban'ın seçerek potaya gönderdiği Melis arasından en az SMS oyuna sahip olan Melis elenerek Survivor Şampiyonluk hayallerine ve adaya veda etti.

SURVIVOR 17. HAFTA SMS SIRALAMASI

Survivor’da bu hafta ünlüler takımı için sms halk oylaması sonuçları Acun Ilıcalı tarafından ada konseyinde açıklandı. Survivor'da ünlüler takımında sms birincisi İsmail Balaban oldu.

Survivor ünlüler takımında sms oylaması ise şu şekilde oldu.
1- İsmail
2- Batuhan
3- Sergen
4- Merve
5- Melis

SURVIVOR'DA TAKIMLAR KARIŞIYOR

Survivor 2021'de elenen yarışmacının ünlüler takımından Melis olmasının ardından, Acun Ilıcalı yarışmacılara aldıkları kararı açıkladı. Ilıcalı, ünlüler takımında tek kadın yarışmacı kalmasından dolayı, takımların karışacağını duyurdu. Survivor'da yeni takımlar ise 5 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Survivor'ın özel bölümünde açıklanacak.