Final tarihi hakkında değişik dedikodular ortaya atılan Survivor 2022 All Star yarışmasında şampiyon resmen ifşa oldu. Survivor’da son olarak 11 Haziran gecesinde konseyde gerçekleştirilen elemede Anıl Berk Baki yarışmaya veda eden son isim olmuştu.

Dört dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme adayları belirlenerek SMS sıralaması sonucunda bir isim daha adaya veda etmek durumunda kaldı. İletişim oyunu mücadelesini kazanan Ünlüler takımı aileleri ile konuşma şansını elde etti.

Survivor 2022’de son haftanın ilk eleme adayı Ayşe diğerleri ise Batuhan, Hikmet ve Anıl Berk Baki olmuştu.Geçen hafta Evrim Keklik’in ardından yarışmaya veda eden isim Anıl olarak gerçekleşti.

Survivor 2022'nin şampiyonu ifşa oldu
Twitter fenomeni Diman Arcana ise bu sezon Survivor 2022 Al Star’ın yarı final tarihi 28 Haziran, final tarihinin ise 29 Haziran olduğunu iddia etti. Final etabının çekimlerinin Tersane İstanbul’da olacağını söyleyen Arcana yakın bir zamanda bunun açıklanacağını da dile getirdi.

berkan2-4eVJ

Ancak asıl olaylar bundan sonraki süreçte baş gösterdi. Arcana daha öncesinde de yaptığı açıklamasında Survivor 2022 All Star şampiyonunu ifşa ederek bunun Gönüllüler takımından Berkan Karabulut olduğunu ifşa etti.

Survivor Berkan Karabulut ve sevgilisi Lale Onuk'un sosyal medya paylaşımları sık sık gündeme gelmişti. İkilinin daha öncesinde de yakın arkadaşları Cemal Can ile birlikte Acun Ilıcalı'nın uçağında kendilerine yer bulması Lale Onuk'un ise Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kanka olması dikkatlerden kaçmamıştı.

Superhaber