Haberlobi - Spor Servisi // Süper Lig'de devre arası transfer döneminin son günleri hareketli geçiyor. Bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gelecek sezonun hazırlığına başlarken, önemli transfer gelişmesi yaşandı.

Galatasaray geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Gedson Fernandes'i bu sezon yeniden takıma kazandırmak istiyordu. Başkan Burak Elmas liderliğinde gerçekleştirilen görüşmelerde Sarı-Kırmızılı kulübün kiralama ücreti ödemek istememesi ve teknik direktör Domenec Torrent'in bu oyuncuya sıcak bakmaması nedeniyle geri adım atıldı.

gedson-fernandes-1

Dün geç saatlerde Beşiktaş, oyuncunun transferinde önemli bir adım attı. Portekizli genç oyuncu için sezon sonu yüzde 50 bonservisi için 6 milyon Euro öneren Siyah-Beyazlılar, bu teklife olumlu karşılık aldı. Beşiktaşlı yöneticiler bonservisin taksitlendirmesi konusunda Portekizli yöneticilerle görüşmelerini sürdürürken, transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Öte yandan oyuncunun sezon sonuna kadar sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle kiralık takım arayışlarını sürdüren Benfica, yine Süper Lig kulüplerinden Başakşehir ile anlaştığı iddia edildi.

Bu iddiaların gerçekleşmesi halinde Gedson Fernandes bu sezon sonuna kadar bonservisi Benfica'da olmak üzere Başakşehir formasını terletecek. Sezon sonu ise ön anlaşma yaptığı Beşiktaş'a geçiş yapacak.

gedson-fernandes-1000x700