Haberlobi - Spor Servisi // Genç yaşta yıldız parlayan ve Avrupa'nın önemli kulüplerinden Borissa Dortmund forması giyen Emre Mor, saha dışındaki yaşantısı ile gündemden düşmedi ve bu durum performansına da yansıdı.

Dortmund'un Celta Vigo'ya sattığı genç yıldız, burada da beklenileni veremedi ve kendini toparlaması için önce Galatasaray'a sonra Olympiakos'a kiralandı.

Buradaki performansı ile iyice gözden düşen Emre Mor, son olarak satın alma opsiyonu ile kiralandığı Fatih Karagümrük'te eski günlerinin sinyallerini vermeye başladı.

Bu sezon 29 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, ligin son haftalarına doğru açıldı ve 6 gol 4 asistlik bir skora katkı sağladı. Hücumun her bölgesinde oynayabilen oyuncu için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor devreye girdi.

emre-mor-1000x700

Beşiktaş, hızlı bir kanat istiyor
Beşiktaş, Fatih Karagümrük'e Salih Uçan ve bir miktar para teklif etmeye hazırlanıyor. Valerien Ismael ile yeni bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, kanatta hızlı bir oyuncu arayışına girmişti.

Fenerbahçe yerli operasyonu hazırlığında
Emre Mor ile ilgilenen bir diğer takım ise Fenerbahçe... Yabancı kuralı nedeni ile yerli oyuncuları arayışındaki Sarı-Lacivertliler, gözünü Emre Mor'a dikti. Oyunucu yeni teknik direktör Jorge Jesus'un da istediği öğrenildi.

Trabzonspor, Nwakaeme'nin boşluğunu doldurmak istiyor
Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, hücum organizasyonunda alternatifli bir kadro kurmak için kollarını sıvadı. Bordo-Mavililer, Nwakaeme'nin de takımdan ayrılışı sonrasında bu bölgeye transfer yapmak istiyor. Bu anlamda Trezeguet, Halil Akbunar giib isimlerle görüşen Trabzonspor, Emre Mor'un durumunu ise yakından takip ediyor. Emre Mor'un, Şampiyonlar Ligi nedeni ile Trabzonspor'a yakın olduğu konuşuluyor.