Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 2021-22 sezonu, yarın oynanacak İstanbulspor - Trabzonspor maçı ile resmen başlayacak.

Son şampiyon Trabzonspor'un ve ligin yeni ekibi İstanbulspor'un start vereceği yarış 38 hafta sürecek.

İlk haftanın karşılaşmaları şu şekilde:

İstanbulspor-Trabzonspor
Sivasspor-Gaziantep FK
Beşiktaş-Kayserispor
Fatih Karagümrük-Alanyaspor
Giresunspor-Adana Demirspor
Antalyaspor-Galatasaray
Başakşehir FK-Kasımpaşa
Fenerbahçe-Ümraniyespor
MKE Ankaragücü-Konyaspor

4 BÜYÜKLER KADROLARINI GÜÇLENDİRDİ

Trabzonspor
Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, kadrosunu büyük oranda korurken, bir önceki sezon bazı bölgelerde yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için transferlerini erkenden yaptı.

33 yaşındaki Anthony Nwakaeme'nin yerini Trezeguet ile dolduran Bordo-Mavililer, solbeke genç yıldız Eren Elmalı'yı; sağ beke de bonservissiz şekilde Jens Larsen'i transfer etti.

Gelenler: Trezeguet, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Larsen

Gidenler: Nwakaeme, Erce Kardeşler, Flavio, Diabate, Gervinho, Yunus Mallı, Salih Kavrazlı

mahmoud-trezeguet-imza-töreni-1000x700

Fenerbahçe
Geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jorge Jesus'la büyük bir değişim yaşamaya devam ediyor. Oturan kadro kimyasını değiştiren sarı-lacivertliler, yaptığı transferle tam olarak taraftarını memnun etmiş değil.

Gelenler: Luan Peres, Joao Pedro, Lincoln, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski, Bruma

Gidenler: Kim Min-Jae, Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan, Mesut Özil,  Arda Kurtalan, Luiz Gustavo, Berke Özer, Jose Sosa, Murat Sağlam

bruma-1000x700-2

Beşiktaş
Önceki sezonda başarılı bir performans gösteremeyen Beşiktaş da transfer sezonunda sağlam adımlar atmaya çalışan ekiplerden biri. Ancak elindeki bazı oyuncuları serbest kalma bedelleri nedeniyle kaybeden siyah-beyazlılar, bu gündeme rağmen sağlam bir kadro kurmaya çalışıyor.

Gelenler: Gedson Fernandes, Jackson Muleka, Emrecan Uzunhan, Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst, Arthur Masuaku, Berkay Vardar

Gidenler: Rıdvan Yılmaz, Cyle Larin, Güven Yalçın, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Alpay Çelebi

wout-werghoust

Galatasaray
Geçen sezon kabus gibi bir yıl geçiren zaman zaman küme düşme tehlikesi bile yaşayan sarı-kırmızılılar, yeni başkan Dursun Özbek'le hem orta sahayı hem de hücumu geliştirdi. Ligin başlamasına sayılı saatlar kala Galatasaray, özellikle Seferovic transferiyle dikkat çekiyor.

Gelenler: Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakçı, Leo Dubois, Kazımcan Karataş, Haris Seferovic

Gidenler: Marcao, Mostafa Mohamed, Valentine Ozornwafor, Mbaye Diagne, Aytaç Kara, Ryan Babel, Ali Yavuz Kol, Bartuğ Elmaz

Fredrik-Midtsjö-1000x700