Haberlobi - Spor Servisi // Türkiye'de Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nın 2021-22 sezonu macerası sona erdi. Futbol kulüpleri gelecek sezonun hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyor.

Yeni sezon öncesi prova niteliğinde olacak olan Süper Kupa mücadelesi ise nefes kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Spor Toto Süper Lig'de sezon rakiplerine fark atarak damga vuran Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük, Aytemiz Alanyaspor, Yukatel Kayserispor gibi takımları eleyen Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

kupa-töreni-1000x700-2

demir-grup-sivasspor-1000x700-kupa

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçı ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Trabzonspor - DG Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, nerede, hangi kanalda? Trabzonspor - DG Sivasspor maçının hakemi kim? Tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor ve DG Sivasspor karşı karşıya
Spor Toto Süper Lig'de en yakım rakibi Fenerbahçe'ye 8 puan fark atan Trabzonspor, 81 puanla 2021-22 sezonu şampiyonu oldu. Demir Grup Sivasspor ise 5. Tur da dahil olduğu Ziraat Türkiye Kupası'nda sırasıyla MKE Ankaragücü, Bandırmaspor, Fatih Karagümrük, Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor takımlarını mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı.

moussa-konate-sivasspor-1000x700

Trabzonspor - DG Sivasspor maçı ne zaman, nerede, saat kaçta, hangi kanalda?
Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, arasındaki Turkcell Süper Kupa mücadelesi 30 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 20:45'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşmanın yayıncısı ve hakem heyeti henüz belli değil. 

İKİ TAKIMDA SON DURUM

Trabzonspor
Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu mücadelesi nedeni ile ligi diğer takımlardan biraz daha erken açacak. Trabzon, Slovenya ve Avusturya kamplarının ardından Türkiye'ye gelecek olan Bordo-Mavililer, Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarına burada başlayacak.

jens-larsen-trabzonspor-forması-ile-10000x700

Karadeniz ekibi bu sezon kadrosuna Eren Elmalı, Jens Larsen ve Doğucan Haspolat'ı katarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kadrosunda kiralık olarak bulunan Puchacz ve Anthony Nwakaeme ile yollarını ayıran Bordo-Mavililer, birçok oyuncusuna da kendilerine takım bulmaları konusunda talimat verdi. Bu oyuncular arasında Abdulkadir Parmak, Erce Kardeşler, Fode Koita gibi isimler bulunuyor...

nwakaeme-1000x700-fenerbahçe-maçı-gol

Demir Grup Sivasspor
Ziraat Türkiye Kupası'nın kazanarak Avrupa bileti almaya hak kazanan Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan dahil olacak. Sivasspor bu turda ilk maçını 18-25 Ağustos tarihleri arasında oynayacak.

Kırmızı-Beyazlılar'da Jorge Felix, Ahmet Oğuz ve Fayçal Fajr sözleşmesinin sona ermesi ile takımdan ayrıldı. Transfer döneminde adı Süper Lig kulüpleri ile anılan Uğur Çiftçi ile sözleşme yenileyen Yiğidolar, Padeborn'dan eski öğrencileri Robin Yalçın ve Göztepe'den bedelsiz olarak Murat Paluli'yi kadrosuna kattı.

robin-yalçın-sağlık-kontrolü-1000x700

jorge-felix-sivasspor-1000x700