Türkiye’deki 20 yıllık yolculuğunu farklı lokasyonlardaki mağaza açılışlarıyla devam ettiren Starbucks, Trabzon’daki yeni mağazası ile büyümeye devam ediyor.

Trabzon halkı tarafından heyecanla beklenen Starbucks, bölgedeki kahve tutkunları ile buluşmak üzere açılışa özel etkinlikler gerçekleştirecek. Trabzon’da uzun süredir beklenen kahve markası, misafirlerinin damak zevkine hitap edecek geniş içecek, yiyecek menüsü ve birbirinden farklı tasarımlara sahip kupa, termos koleksiyonlarını yeni şubesiyle birlikte Trabzonluların beğenisine sunacak.

Marka, yeni mağazası için planlanan etkinliklerin yanı sıra açılışa özel üç gün boyunca 1 içecek alan misafirlerine 1 içecek hediye edecek. Yeni lokasyonunda yeni misafirleriyle buluşan kahve markası Starbucks Mobil Uygulaması’nı ilk defa indiren ve 100 TL tutarında ilk bakiye yüklemesini yapan misafirlerini de 15 yıldız yani 1 Tall boy içecek hediyesiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Başkan Ahmet Metin Genç koltuğu devretti Başkan Ahmet Metin Genç koltuğu devretti

Starbucks, 9  Ekim’den itibaren Forum Trabzon AVM’deki yeni mağazasında kahve severlerin yeni buluşma noktalarından biri olarak misafirlerini ağırlamaya başlayacak.