Haberlobi - Spor Servisi // A Milli Takımımız'ın Hollanda'ya karşı alınan mağlubiyetin ardından Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü sorgulanmaya başlanmıştı. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Şenol Güneş ile konuşmasının ardından karar alındı.

TFF'den yapılan açıklamada, Şenol Güneş ile yolların karşılıklı olarak ayrıldığı açıklandı. Bu ayrılık sonrası Milli Takım'ın başına hangi teknik adamın geçeceği merak konusu oldu. İşte konuşulan isimler...

Spor Toto Süper Lig'de sezona Göztepe ile başlayan Ünal Karaman alınan karar sonrası takımdan ayrılmıştı. Şuanda boşta olan teknik adam aynı zamanda bir dönem Şenol Güneş'in yardımcılığını da yapmıştı. Milli Takım için taraftarların dile getirdiği ilk isim oldu.

Geçen sezon Alanyaspor ile sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Çağdaş Atan'ın da ismi Milli Takımla anılıyor. Genellikle tecrübeli teknik adamların görev verildiği Milli Takım'da artık Çağdaş Atan gibi isimlerin olmasını savunan taraftarlar, bu ismi savunuyor.

Medipol Başakşehir ile lig şampiyonluğu kazanan Okan Buruk'ta Milli Takım için düşünülen isimlerden biri. Şampiyonluğun ardından girilen sezonda takımı toparlayamayan teknik adamla yollar ayrılmıştı.

Öte yandan Demir Grup Sivasspor'da mütevazi bir kadro ile mücadele eden Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile sezonu çifte kupa ile kapatan Sergen Yalçın ve Trabzonspor'da aldığı galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren Abdullah Avcı'da Milli Takım için adı geçen diğer isimler oldu.