Galatasaray, 29 Mayıs'ta yapılması planlanan başkanlık seçiminin pandemi nedeniyle iptal edildi. Karara adaylardan Burak Elmas tepki gösterirken, yönetim kanadında da istifa geldi.

Daha önce Clubhouse'da katıldığı bir yayında Mustafa Cengiz'i istifaya çağırdıklarını söyleyen ve bunun için başkan Cengiz'in istifasını istediği Recevik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli büyük Galatasaray camiasına: Bugün bulunmadığım yönetim kurulu toplantısında alınan karar sonrası görevimden istifa ettiğimi saygıyla duyururum. Mahmut Recevik 7228" ifadeleriyle istifasını duyurdu. 

Galatasaraylı yönetici Prof. Dr. Emre Erdoğan da sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıkladı. 

Mahmut Recevik kimdir?

1958 İstanbul doğumludur. Saint Joseph Fransız Erkek Lisesi mezunudur. 1984 yılında İstanbul Üniversitesini, 1988 yılında Londra Üniversitesi Turizm ve Otelcilik okulunu bitirmiştir. 1990 yılından itibaren 10 sene Çırağan Palace Kempinski Otelinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2000 yılından bugüne kendi işinde Turizm Yöneticiliği yapmaktadır. İngilizce ve Fransızca bilen Mahmut Recevik, evli ve 2 çocuk babasıdır.