Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında nefes kesen maçlar oynanmaya devam ediyor. 26 Kasım Cuma günü başlayan 14. hafta maçları yarın oynanacak Göztepe - Fenerbahçe maçı ile sona erecek.

İşte 14. haftada yaşananlar:

26 Kasım Cuma günü iki karşılaşma oynandı. Adana Demirspor evinde Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. Günün diğer maçında son haftaların formda takımı Medipol Başakşehir'de ligin yeni takımı Altay ile 0-0 berabere kaldı.

27 Kasım Cumartesi günü 3 maç oynandı. Nuri Şahin yönetiminde Antalyaspor, Alanyaspor'u Bünyamin, Mukairu ve Floranus'un golleri ile 3-0 mağlup etti. Çaykur Rizespor evinde Kayserispor'u tek golle geçti. Haftanın en sürpriz galibiyetine Giresunspor imza attı. Beşiktaş ile Vodafone Park'ta karşılaşan Giresunspor; Diabate, Serginho, Balde ve Champness'in golleri ile rakibini 0-4 mağlup etti.

14. hafta maçları bugün oynanılan 4 karşılaşma ile devam etti.

Gaziantep FK çekişmeli geçen maçta Konyaspor'u 3-2 mağlup etti. Süper Lig'in namağlup tek takımı Trabzonspor, Fatih Karagümrük deplasmanında da kaybetmedi. Bordo-Mavililer rakibini 2-0 yenerek 3 puanı daha hanesine yazdırdı. Demir Grup Sivasspor lig ikincisi Hatayspor'u 4-0 ile geçti. Gecenin son maçında Galatasaray ile Yeni Malatyaspor 0-0 berabere kaldı.

Maç sonuçları:

Adana Demirspor 0-0 Kasımpaşa
Başakşehir 0-0 Altay
Antalyaspor 3-0 Alanyaspor
Çaykur Rizespor 1-0 Kayserispor
Beşiktaş 0-4 Giresunspor
Gaziantep FK 3-2 Konyaspor
DG Sivasspor 4-0 Hatayspor
Karagümrük 0-2 Trabzonspor
Yeni Malatyaspor 0-0 Galatasaray

Göztepe - Fenerbahçe

Puan Durumu:

süper-lig-puan-durumu-28-kasım