Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen Siyonist  İsrail dün gece Gazze'ye saldırmaya devam ediyor. Pazar gece yarısından bugüne dek süren hain saldırılar sonucunda, dün akşam 2 Filistinlini daha şehit oldu. Gazze'de şehit sayısı böylece 35'e yükselirken, İsrail'in hamisi ABD yine Siyonist seviciliğini ortaya koydu.

Siyonist İsrail'in en büyük destekçisi ABD, Mescid-i Aksa'daki baskına ve Gazze'deki katliamlara sessiz kalıyor. İsrail'in saldırılarını kınamaktan bile geri duran Siyonist ABD, İsrail'e desteğini yineliyor.

SİYONİZMİN BAŞ HİZMETKARINDAN SKANDAL SÖZLER

Sözde Yüzyılın paçavrası ve Arap devletlerin Siyonistlerle normalleşmesinin önünü açan Siyonizmin baş hizmetkarı eski ABD Başkanı Donald Trump, şehitlerin olduğu böyle bir dönemde bile skandal açıklamalarını sürdürdü.

Siyonist İsrail'in Gazze'de katliamı sürerken Trump, İsrail'i saldırılara teşvik eden mesajlar paylaştı.

ABD'nin her zaman Siyonist İsrail'i destekleyeceğini söyleyen Trump, "Ben görevdeyken barış başkanı olarak biliniyordum. Çünkü ABD İsrail'in yanındaydı ve eğer İsrail'e saldırırlarsa bunun karşılılığı olacağı biliniyordu. Biden yönetimi ile birlikte dünya daha şiddet dolu ve daha dengesiz bir yer oldu. Bunun sebebi de Biden'in zayıflığı ve İsrail'e destek vermemesi. Amerika her zaman İsrail'in yanında olmalı ve Filistinlilere şiddeti, terörü ve roket saldırılarını bitirmesini sağlamalı. Demokratların halen İsrail korkunç bir saldırı altındayken ABD karşıtı temsilciler İlhan Omar ve diğerlerinin yanında olması inanılır gibi değil" dedi.