Haberlobi/Haber Servisi

İstanbul milletvekili Prof.Dr Ümit Özdağ Twitter üzerinde Türk milletini, Türk devletini aşağılık bir şekilde hedef alan HDP vekiline adeta had bildiren bir cevapla gündeme oturdu. 

KİN KUSUYOR

Sözde Ermeni soykırımı ile yalan ve iftiralara hız kesmeden devam edenlere HDP’li Garo Paylan da katıldı.

Ermeni asıllı olan Paylan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kutsal meclisinde bir ‘milletvekili’ olarak görev yaparken ekmeğini yediği Türk devletine adeta kin kusması milli hassasiyet taşıyan herkesin tepkisini çekerken en büyük tepkide İstanbul milletvekili Prof.Dr Ümit Özdağ‘dan geldi.

TALAT PAŞA’YI HEDEF ALDI

Paylan’ın “106 yıl sonra, Soykırımın mimarı Talat Paşa isimli caddelerde yürüyoruz. Talat Paşa isimli okullarda çocuklarımızı okutuyoruz.
Almanya’da bugün Hitler isimli caddeler olsaydı, Hitler isimli okullarda çocuklar okusaydı nasıl bir Almanya olacaksa, öyle bir Türkiye’de yaşıyoruz.” şeklindeki paylaşımına Özdağ’ın cevabı ağır oldu.

ÖZDAĞ HADDİNİ BİLDİRDİ: TERBİYESİZ!

Ümit Özdağ: “Terbiyesiz tahrikçi adam. Çok memnun değilsen çek git cehennemin dibine. Talat Paşa vatansever Ermenileri değil senin gibi arkadan vuranları sürdü. Sen de zamanı gelince bir Talat Paşa deneyimi yaşayacaksın ve yaşamalısın.” dedi.

GÜYA IRKÇIYMIŞ!

Türkiye’nin değerlerine saldıran sözcüklere sesini çıkarmayan İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanı Avukat Eren Keskin, Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ hakkında HDP Milletvekili Garo Paylan'a suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Eren Keskin, "Biz İHD ırkçılık ayrımcılığa karşı komisyon olarak, Ümit Özdağ hakkında, suç duyurusu yapacağız. Keşke bizden önce, bir 'gerçek hukukçu savcı' çıksa da, soruşturma açsa.. Bir umut işte..." dedi. Keskin, başka bir paylaşımında ise "Biz suç duyurusunu yaptık. Irkçılık, suçtur" ifadelerini kullandı. Keskin, suç duyurusunun dilekçesini de paylaştı.

HDP-PKK’lı ve FETÖCÜ Hesaplar Özdağ’a Saldırdı

Özdağ’dan gelen tepki  bomba etkisi yaratırken adeta tüm Türk düşmanları (hdp-pkk-fetöcü) hesapların Özdağ’a saldırması dikkat çekti.

Türkiye’de Ünlü Olan Ermeni’den “Alçak” Twit

Ermeni asıllı olan ve Türkiye’de ünlü olmuş, bugün Erivan değil Almanya’da yaşayan Hayko Bağdat isimli şahıs Ümit Özdağ’ın bu haklı çıkışı yaptığı twitini alıntılayarak Almanya’dan “Alçak, haddini bil…” yanıtı verdi ve Türk kullanıcılardan büyük tepki çekti.

YARGILA DA GÖRELİM 

Daha öncede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan Bağdat “kılıç artığı” tepkisiyle karşılaşmıştı.

BU TARTIŞMAYA BAKIN KİM GİRDİ? 

Twitter üzerinden süren bu tatışmaya Ünal Çevizköz de girdi. 

TBMM 27.Dönem CHP  Istanbul Milletvekili-MP, emekli Büyükelçi Ünal Çeviköz, Ümit Özdağ’a, “Hiç yakışmadı Ümit Hoca...Kendinizce hangi gerekçeye göre olursa olsun, bir insana böyle bir tehditte bulunmak hiç yakışmadı…” yazdı.

Buna karşılık Ümit Özdağ,”Türk büyükelçisi, Atatürk'ün kurduğu partinin milletvekili Ermeni teröristler tarafından şehit edilen Talat Paşa’ya hakaret eden HDP/PKK'lı TAŞNAK/ASALA çizgisindeki kişiyi savunmak için Ümit Özdağ'a saldırıyor. Bundan sonra sadece büyükelçisiniz benim için ama Türk değilsiniz.” cevabını yapıştırdı. 

ABD DENİZ KUVVETLERİ UZMANI CEVAP YAZDI 

Gün boyu süren tatışmaya ABD Deniz Kuvvetlerinden Ryan Ginderas  da katılması en dikkat çekici olay oldu.  Ryan Ginderas Özdağ'ın Garo Paylan'a attığı mesajına,  “Ölüm tehdidi, Rapor edilmeli” yazması dikkat çekti. Buna cevap vermekte geri kalmayan Ümit Özdağ, “Terör örgütü destekçisi, Türk düşmanı HDP milletvekiline PKK, FETÖ, TKP ML ve her türlü kansız, terör örgütü dışında Amerikan Deniz Kuvvetlerinin en etkili Türkiye uzmanından da destek gelmiş. Şaşırdık mı?” diye sordu.