Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve İl Yöneticileri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. 

İl Başkanı  Hasan Kamil Velioğlu, Gelecek Partisi olarak Türkiye Geneli ve Trabzon’da ki teşkilatlanma çalışmaları hakkında Başkan Zorluoğlu’na bilgi verdi. Ziyarette ayrıca farklı konular hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Trabzon’da ki altyapı çalışmaları, Maraş caddesinin trafiğe kapatılması gibi…

İl Başkanımız Hasan Kamil Velioğlu, siyasi partiler arası diyaloğu ve siyasi istişare kültürünü Trabzona kazandırmak adına Trabzondaki Tüm siyasi parti il başkanları olarak bir araya gelmek için görüşmeler yaptığını ifade etti, ilaveten bu toplantıya Trabzon’un yöneticileri olarak öncülük edilmesini ve destek olunmasını Zorluoğlu’ndan istedi. Zorluoğlu da bu diyalog ve istişare zeminin değerli olduğunu ve Türkiye’deki diğer illere de örnek olacağını, şehrimizin menfaatleri doğrultusunda bu tarz diyalog ve istişarelere her zaman  gereken desteği vereceğini ve bizzat da katılacağını ifade etti. Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Zorluoğlu’na samimiyet ve nezaketi nedeniyle teşekkür etti.