Haberlobi/Haber Servisi

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın Akaryakıt İstasyonu’na AK Parti’nin de oyuyla satış izni almasından sonra AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur istifa etti.

AK PARTİ’DEN İYİ PARTİ’YE SIZDIRDI

İstifa kararının arkasında ne var? AK Parti kulislerinde ‘köstebek’ şüphesini konuşuyor. Avni Adanur istifa gerekçelerini önümüzdeki hafta açıklayacak. Gerekçelerden biri çok çarpıcı..

AK Parti Trabzon İl Yürütme Kurulu’nda yer alan Aydoğan İskender’in AK Parti Trabzon İl Yönetiminin Yomra hakkında aldığı kararı meclis toplantısından bir gün önce gece yarısı İYİ Partili Mustafa Bıyık’a sızdırdığı belirtildi.

BENİ REZİL ETTİ

Bu sızma nedeniyle AK Parti’nin karıştığı, Mustafa Bıyık’ın ise buna göre hareket ederek satış iznini meclisten rahatlıkla geçirebildiği öne sürüldü. Bu iddiayı ortaya atan Avni Adanur’un yakın çevresine, “o beni rezil etti bende onu edeceğim” dediği belirtiliyor.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Diğer taraftan ilçede sular durulmuyor. 2019’daki yere seçimlerde Mustafa Bıyık’a eski ilçe Başkanlarıyla birlikte yemek verdiği belirtilen Aydoğan İskender’in iddiaları kabul etmediği ifade ediliyor.

İKNA ODASINA

Avni Adanur için AK Parti il yönetimi ikna odası oluşturdu! Şu anda istifa sonrası birşey söylememesi partiye zarar vermemesi için çaba sarf edilecek!