AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ülkemiz ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRELİM
Çebi mesajında; bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı özel günler olduğunu ifade ederek “Bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının neşvünema bulduğu bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli; sevinç ve mutluluklarımızı paylaşmalı; varsa küskünlük ve dargınlıklarımızı sonlandırmalıyız.” dedi.   
TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM
Kovid 19 pandemisiyle mücadeleyi hatırlatarak bayramlaşmalarda maske, mesafe ve temizlik konusuna özen gösterilmesini isteyen Çebi, “Uzun bir süredir mücadelesini beraber verdiğimiz Kovid 19 salgını varlığını sürdürüyor. Şu ana kadar elde ettiğimiz kazanımların artarak devam etmesi adına virüsün yayılmasına müsaade etmeyelim. Ziyaretlerimizde maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet ederek, tedbiri elde bırakmayalım.” ifadelerine yer verdi.
HAYIRLI BAYRAMLAR
Çebi, şunları kaydetti: “Bayram vesilesi ile bu günleri huzur içerisinde geçirmemizi sağlayan, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi bir kez daha rahmetle yâd ediyor; şehit aileleri, gazilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Kurban Bayramı’nın ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bayramımız mübarek olsun”