Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiği için, Trabzon Baro Başkanlığı koltuğunu devreden Av. Sibel Suiçmez CHP Trabzon Ortahisar ilçesine üye kaydını yaptırdı. CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman tarafından bir fotoğraf ile duyuruldu.

Törenle olması gereken bu program biraz vasat, donuk değil mi?

Bu kısma geleceğiz tekrar.. 

Diğer bir konu Trabzon'un gündemini yakın takip eden sosyal medya kullanıcıları, "Sibel Suiçmez'i CHP Vekili  veya İl Başkanı olarak bir an gözlerinin önüne getirdi.

Sadece haber sitelerine konu olan bu katılım ile birlikte, tecrübesine ek, önce insan anlayışının savunucusu olduğunu bildiğim, haber çalışmalarımda özellikle çocuk hakları konusunda seferberlik gösterdiğine şahit olduğum Av. Sibel Suiçmez öncelikle CHP’nin sandık güvenliği konusunda atacağı adımlarda öncülük edeceğini sanıyorum.

Sosyal medya hesaplarından günün açıklamalarını takip etmek, fikir edinmek için kaynak yazısı ararken birşey dikkatimi çekti. 

Haberlere konu olan bu katılım sadece Ortahisar İlçe Başkanı  Fatih Suat Oyman tarafından paylaşıldı.  CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Trabzon İl Başkanı Sayın Ömer Hacısalihoğlu yada CHP’nin Trabzon kurmayları tarafından herhangi bir yazı, resim veya konuya ilişkin bir paylaşım yapmadılar...

Bizimkisi kasıt aramak değilde işin mutfağında olan kişi sesli düşünür. 

Kasıt olmadığı kesin diyerek mutlaka yoğun programa denk gelmiştir. Sözü güzel bir siyaset cümlesi ile bitirelim.

Franklin D. Roosevelt derki; “Siyasette hiç bir şey tesadüf değildir, olmuşsa mutlaka planlanmıştır."