ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde destekleyecekleri adaya ilişkin beklenen açıklamayı yaptı.

İşte Sinan Oğan'ın açıklamalarından satır başları:

Türk milletinin aziz evlatları. Hepimizin bildiği üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalmıştır. ATA ittifakının adayı olarak 5.2 oranında oy alarak seçimlerin 2’nci tur üzerinde etkili bir noktaya ulaştık. Türk milletinin her bir ferdine göstermiş oldukları yüksek katılım ve bize olan teveccühleri için teşekkür ederim.

Yaklaşık 10 senedir bizimle yol yürüyen en zor zamanlarımızda dahi yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma, Türkiye’nin her bir köşesinde ilmek ilmek çalışan Sinan Oğan gönüllülerine teşekkürleri borç biliyorum. Bize 111 bin 506 imza vererek bizim bu yarışın bir parçası olmamızı sağlayan tüm imza veren vatandaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. Açtığımız seçim hesabına destek olan, genel olarak bizi destekleyen herkese teşekkürü borç bilirim. Afişleri, pankartları, broşürleri internet sitelerimizden indirerek caddelere sokaklara astılar, her çabaları bizim için kıymetlidir.

YILMADIK, YIKILMADIK

Özellikle gençlerimiz sevgi seli oldular aktılar, her adımları bizim için önemliydi. Sesimizi TV’lerden gazetelerden duyuramadık. Cümlelerimiz için tehditler aldık, saldırılara uğradık istedikleri şekilde davranmadığımız için hakkımızda yalan haberler çıkardılar. Sosyal medya lincine uğradık gönüllülerimiz yardımımıza koştu, bitkin düştük ama yılmadık yıkılmadık.