Mumcu, “Geride bırakacağımız dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizde görev yapan AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Muhammet Balta’ya, Adnan Günnar’a, Bahar Ayvazoğlu’na ve Salih Cora’ya yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Vekillerimiz Trabzon adına gece gündüz demeden çalışma gerçekleştirip şehrimize faydalı işlerin gelmesi adına büyük görev üstlendiler. Şehrimize, ülkemize ve AK Parti’mize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı herbirine ne kadar teşekkür etsek az. Biliyorum ve inanıyorum ki Türkiye Yüzyılına damga vuracağımız önümüzdeki süreçte de desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerdir” ifadelerini kullandı.

Mumcu, “Yeni dönemde Genel Merkezimizin aldığı kararla Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Meryem Sürmen ve Zafer Ofluoğlu isimleri Trabzon’a hizmet etmek için görev başında olacak. 

Bu isimlerin her biri gerek ülkemiz gerekse Trabzonumuz için bugüne kadar üstlendikleri her görevi layıkıyla yerine getirmişlerdir. Altı vekil adayımızla birlikte Trabzon’u arşınlayıp seçimde Cumhrubaşkanımızın yeniden göreve seçilmesi için ter dökeceğiz. Bugün itibarı ile tüm ilçelerde sahadayız ve çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” diye sözlerini sürdürdü.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan’ı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birebir mesai içerisinde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in  Trabzon’a büyük katkı sunacağını belirten Mumcu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Trabzon’da başta Kanuni Bulvarı olmak üzere yapılan yatırımlar ortada. Kısa süre sonra Zigana Tüneli’de hizmete girecek. Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nun Trabzon’dan aday olmasını avantaja çevirerek şehrimiz için beklenen projeleri de kısa sürede hayata geçirebiliriz. Altı adayımız da Trabzon’a hizmet etme sevdasında olan isimler. Trabzon’umuzu yeni yüzyıla taşıyacak adaylarımıza başarılar diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.