Trabzon'da eski adliye çalışanı evinde ölü bulundu Trabzon'da eski adliye çalışanı evinde ölü bulundu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, CHP’nin DEM Parti'yle ittifakına atıfta bulunarak, “Acaba bu durumu Trabzon’da nasıl izah ediyorlar? Meclis kürsüsünden söyleyemedikleri ‘PKK Terör örgütüdür’ sözünü Trabzon meydanından söyleyebilirler mi? Belediyenin kapıları DEM Parti hariç herkese açık olacak diyebilirlermi? dedi.

TRABZON KAMUOYU MERAK EDİYOR!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Mumcu, CHP’nin DEM Parti'yle bazı yerlerdeki ittifaklarına atıfta bulunarak, "CHP İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi, ittifak yaptı. Bu iki parti aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştı. Ama gelin görün ki bunu gizlemeye çalışıyorlar. Bunun da önüne geçmek için CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 31 Mart seçimlerine yönelik parti teşkilatıyla yaptığı konuşmada, 'Gerçek niyetinizi saklayın', konuşmayın ki tepki almayın, polemiğe girmeyin ki zararlı çıkmayalım, susun ki yüreğinizdekilerden vatandaş haberdar olmasın.' diyor. CHP’nin Trabzon’daki temsilcileri de Genel Başkanlarının, ‘Gerçek yüzünüzü saklayın, milleti kandırın' telkinlerine uymuşlar ki bu durumu izah edemiyorlar. Sus pus olmuşlar. CHP İl Başkanı, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı bu hususta ne diyorlar acaba? CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Sn. Ahmet Kaya sokakta Trabzonlu hemşerilerimizin konuya ilişkin sorularını acaba nasıl yanıtlıyor? Bunları Trabzon kamuoyu merak ediyor” dedi.

MECLİS KÜRSÜSÜNDEN PKK’YA TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMEYENLER TRABZON’DAN DİYEBİLİRMİ? 

“Trabzon’da CHP'nin son günlerde sözde anketler yayınlayarak adaylarının önde olduğu algısını yaydığını ifade eden İl Başkanı Mumcu, "Bu harekete ufak atın da az da DEM’liler yesin’ derler… Ayrıca anketlerde milliyetçi, muhafazakâr seçmenin CHP adayına oy vereceğini iddia ediyorlar. Ne yazık ki meclis kürsüsünden PKK’ya terör örgütü diyemeyip onun uzantısı DEM partiyle kent uzlaşı adı altında iş tutan zihniyet Trabzon’da Milliyetçi muhafazakâr seçmenden oy medet umar hale gelmiş. 

Bu seçmenlerin kendilerini  destekleyeceğini sözde rakamlarla iddia eden CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Sn. Ahmet KAYA’ya bir çağrımız olacak. Milletvekilimiz Sn. Bahar Ayvazoğlu’nun PKK’ya terör örgütü diyebilir misiniz çağrısına meclis kürsüsünden cevap verememiştiniz. Gelin bu sözleri Trabzon meydanında yapın..

Yada Büyükşehir Belediyesi ile
yüzde 10 fark attığınızı iddia ettiğiniz Ortahisar Belediyesi ve diğer İlçe Belediye Başkanlıklarını kazanmanız halinde, CHP Afyon Belediye Başkan adayınız Sn. Burcu Köksal'ın dili sürçmeden söylediği 'Başkan seçilirsem, belediyenin kapıları DEM Parti hariç herkese açık olacak' sözlerini Boztepe'den şehre doğru deyinde görelim.
Yoksa ittifak yaptığınız. DEM'i terörun siyasi uzantısı olarak görmüyormusunuz" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ELİNLİ ÖPEN ZİHNİYET PKK’YA TERÖR ÖRGÜTÜ DİYEMEZ!

İl Başkanı Mumcu, sözlerini şöyle sürdürdü: Sayın KAYA Meclis kürsüsünden söyleyemediği bu sözleri Trabzon’dan da söyleyemez. Çünkü sırtlarını terör örgütlerine yaslayanlar onların taşeronlarına diyet ödemek durumundalar. 3-5 belediye alacağız diye siyasi bölücülere teslim olan zihniyet PKK’ya terör örgütü diyemez. Türkiye düşmanı Pervin Chakar'ı konserine gidip elini öpen bir Genel Başkana sahip Belediye Başkan adayı PKK’ya terör örgütü diyemez. Şimdide ellerine tutuşturdukları sözde anketlerde utanmadan ve arlanmadan milliyetçi muhafazakâr seçmenin kendilerini destekleyeceğini söylüyorlar. Bu tipik bir CHP zihniyetidir. Bu olsa olsa CHP’nin genetik yapısının tezahürüdür.

TRABZON SERGİLENEN ALİCENGİZ OYUNLARINI ÇOK İYİ GÖRÜYOR!

“Ne yapsalar boş, ne yapsalar beyhude. Hangi maskeyi takarsa taksınlar milletimiz bunların ne olduğunu artık gayet iyi biliyor. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar ama Trabzonlu hemşerilerimiz kapalı kapılar ardında çevrilen dolapları, yapılan pazarlıkları, sergilenen alicengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla açık açık ittifak yapanları, PKK’ya terörist diyemeyenleri bu aziz milletimiz bunlarla ilgili takdiri ve değerlendirmeyi basiretiyle ve ferasetiyle yapacaktır, 31 Mart'ta gereğini yerine getirecektir. Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi milletimizle omuz omuza verip meydanı kirli ittifakların karanlık hesaplarına bırakmayacağız. Biz milletimize sözümüz olan eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz. Trabzon’umuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız. Cumhur ittifakı olarak Trabzon’da bütün ilçelerde sandıkları patlatarak büyük bir zafer ilan edeceğiz.”