Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 14 Mayıs 2023 seçimleriyle ilgili Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım programı gerçekleştirildi. Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı, Milletvekili Adayları ve teşkilat mensupları katıldı. 

Türkiye Yüzyılına şahitlik edecek olan adayların tanıtıldığı programın düzenlendiği Ankara Spor Salonuna toplanan AK davaya gönül vermiş partililer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşkuyla karşıladı. Teşkilatıyla birlikte Ankara’da hazır halde bulunan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, duygularını ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “AK Parti Trabzon İl Başkanlığımız, Milletvekili adaylarımız, İlçe Başkanlıklarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte 14 Mayıs 2023 gibi Türkiye Yüzyılı için önemli bir günün Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adaylarımızın tanıtım programı için Ankara’dayız. Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek kadrolar burada toplandı. Vatanını ve milletini her şeyden çok seven, her daim ülkesinin menfaati için çabalayan aziz milletimiz burada. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanında” ifadelerini kullandı. 

“Biz Sadece Günümüze Değil, Geleceğe de Bakıyoruz”

Aziz milletimize verilen sözlerin çoğunluğunun yerine getirildiğini ve 2023’ten sonrasında da getirileceğini vurgulayan Başkan Mumcu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dile getirdiği gibi “AK Parti sadece dünün ve bugünün değil, yarının da partisidir. Hep söylediğimiz gibi Kökü mazide olan AK Parti’mizin gelecek tasavvuru, geçmişindeki eser ve hizmetlerin üzerine kuruludur.” Milletimiz tasavvur edecektir ki verdiğimiz sözleri her zaman tutmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonrası için de verdiğimiz sözlerin her birinin arkasındayız. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Seçim Beyannamesinde yer alan maddeleri bir düstur haline getirerek gece gündüz demeden çalışacak Trabzonumuza ve ülkemize Türkiye Yüzyılı farkını hissettireceğiz. Cümle alem biliyor ki yapacağız dediğimiz her şeyi yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Biz bize yakışanı yaparız. Muhalefetin hayalini bile kuramadığı çalışmalar yapmanın gururu ve memnuniyetiyle çalışmaya devam edeceğiz. Karşımızda bu söylediklerinizi yapamazsınız diyecek bir muhalefet dahi göremiyoruz” dedi. 

“Daha Geniş Ufuklara, Daha Büyük Vizyonlara”

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun bir üst nokta değil sadece bir başlangıç olduğunu vurgulayan Dr. Mumcu, “Bizler “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuz ile 6+1 masanın hayallerini bile kuramayacağı yeni Türkiye’yi inşa edecek kadrolarız. Daha kendi içinde bile çelişen birbirine benzemezlerin bir araya gelmiş gibi davrandığı, dünyanın hiçbir yerinde görülmeyen 7 Cumhurbaşkanı Yardımcısının bir arada olacağı ve Cumhurbaşkanı kararlarına ortak olunacağı, yardımcıların kararının dinlenmediği takdirde kriz çıkacağını kendi dilleriyle alenen söyleyerek oy toplamaya çalışan bir sistem rüyadan öteye gidemez. Çıkar ve menfaat üzere kurulan bir ittifak bozulmaya muktedirdir” ifadelerine yer verdi. 

“Milletvekili Adayları Geliyor”

Ankara’da Milletvekili adayları ile bir toplantı gerçekleştirerek yol haritasını çizen İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Bekle bizi Trabzon” diyerek Trabzon startını verdi. AK Parti Trabzon İl Teşkilatı 12 Nisan Çarşamba günü akşam 20:00’da Trabzon Havalimanına gelecek olan İl Başkanını ve Milletvekili Adaylarını büyük bir coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor. 

AK Adaylar Teşkilatla Buluşuyor

Seçim Beyannamesi ve Genel Merkez Milletvekili Aday Tanıtım programının ardından Trabzon’a gelecek olan Milletvekili adayları, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Milletvekili Aday Tanıtım Programına katılacaklar. Program 14 Nisan Cuma günü saat 14:00’da Ramada Otel’de yapılacak ve AK Parti İl Teşkilatının yanısıra tüm vatandaşların katılımına açık olacaktır.