Üç aydır Bali’de tatilde olan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin“Bali, en iyi tatilimdi ancak bu sürede Türkiye'yi çok özledim. En az bir ay Türkiye'de olacağım” dedi. Altı yaşından itibaren Londra'da yaşadığını belirten 22 yaşındaki model, “Miss Turkey'den sonra Türkiye’ye daha sık gelmeye ve daha uzun kalmaya başladım. Son iki yılda Türkçem gelişti. İngilizce düşündüğüm için araya maalesef İngilizce kelimeler giriyor” diyerek, konuşmasıyla ilgili yorumlara yanıt verdi.

Miss Turkey’e deneyim edinmek ve eğlenmek amaçlı katıldığını belirten Şahin, "Hiçbir zaman yarışma modunda değildim, çok keyifli zaman geçirdim. Ama çılgın bir anım var ve bir tek benim başıma geldi sanırım. Final gecesinin sabahında hasta olarak uyandım, hatta bayıldım. İlaçlarla ayağa kalktım, kendimi motive ettim ve çıktım sahneye" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar yaptığı en çılgınca şeyin, ilkokul zamanında tüm okulun önünde şarkı söylemek olduğunu açıklayan tescilli güzel, “Her perşembe bütün okulun olduğu etkinlikler yapardık. Ben de korodaydım ve müzik öğretmenim sesimi beğeniyordu. Ben de o cesaretle bütün okulun önünde 'Titanic' şarkısını söyledim. Şimdi olsa yapamam” ifadelerini kullandı.

Gisele Bündchen izleyerek modelliğe aşık olduğunu ifade eden Şahin, stil konusunda ABD'li model Hailey Bieber’ı ve Barbadoslu yıldız Rihanna'yı beğendiğini ifade etti.

Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşayan Şevval Şahin, ilk parasını ise 13 yaşında Londra'da ufak bir defilede yürüyerek kazandığını söyledi.

'NAMUS FOTOĞRAFLA ÖLÇÜLMÜYOR'

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda görüntülenen Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral, "Bizim zaten kışı burada geçirmeyelim diye planlarımız vardı, soğuk malum buralar. Bu konuları fazla kafaya takmıyor enteresan şekilde, başkası olsa depresyona girerdi” demişti.

Aral, tatilde sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğraflarıyla kimi zaman takipçilerinin tepkisine neden olan Şevval Şahin’i kıskanmadığını belirterek, model sevgilisine sahip çıkmıştı.