Sanat camiasının en iyi sesleri arasında yer alan Sertab Erener, yaşına rağmen yıllara meydan okumaya devam ediyor. Kendinden 18 yaş küçük müzisyen Emre Kula ile 2015 yılında evlenen 57 yaşındaki Erener, estetik furyasına katıldı.

Sosyal medya hesabından yeni çıkaracağı şarkının haberini veren Erener'in yüzündeki değişimi görenler gözlerine inanmadı. Yaptırdığı yüz estetiği ile tanınmakta zorluk çeken Erener, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Büyüleyici sesi ile 7'den 70'e herkesin hayranlıkla dinlediği usta şarkıcı Sertab Erener, kendinden küçük eşi Emre Kula ile dolu dizgin gözlerden uzak bir evlilik yaşıyor. Evlendikten sonra kendini tamamen sahnelere bırakan Erener, yaşından dolayı yüzü için bir dizi estetik operasyonlar geçirmeye başladı.

Genç kalmak için daha önceleri de bazı uygulamalardan geçen Erener'i bu defa sevenleri de tanıyamadı. Daha önceleri de yaşlılığın kader olmadığını belirten Erener 150 yıl yaşamak istediğini ifade etmişti. Ve hücre yenileyici tedavi görmüştü.

Vur Yüreğim için yeni cover

Sosyal medya hesabı Instagram'da yeni yapacağı şarkının haberini veren Sertab Erener'in yüzündeki değişim herkesi şaşkınlığa uğrattı. Fotoğraf çekimi için stüdyoya giren Erener o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımı görenler Erener'in yüzündeki değişimden dolayı tanımakta güçlük yaşadı. 57 yaşında ünlü şarkıcı, gözaltı ışık dolgusu yaptırdı ve kaşlarını kaldırdı. Paylaşım çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Vur yüreğim şarkısını tekrar rap ile cover’layacak olan Erener'in bu müjdesi ise sevenlerini heyecanlandırdı. Günümüzde hala en çok dinlenen şarkılar arasında olan Vur Yüreğim için Erener, Şanırşer ile yeni bir düet yapacak.

Sertab Erener- Şanışer düeti

Rapçi Şanırşer ile Vur Yüreğim şarkısını tekrardan söyleyecek olan Sertab Erener şarkının 17 Haziran'da çıkacağının da müjdesini de verdi. Tekrar okuyacağı hit şarkısı Vur Yüreğim için fotoğraf çekimi yapan Erener'in estetikli hali de gözlerden kaçmadı. Gençleşen Erener, adeta yıllara meydan okudu.

İşte Sertap Erener'in son estetikli hali:

sertab erener