Sergen YALÇIN : ...Hep zirveye oynayan takımlarda oynadı ve her maç galip gelmek isteyen büyük ve kariyerli hocalarla çalıştı.!... Hal böyle olunca en az kendisi kadar oyuncularını da inandırıyor şampiyonluğa… Bu da sahaya yansıyor doğal olarak… Tıpkı sezon boyunca olduğu gibi ve bu akşam Rize maçında olduğu gibi !.. ve SERGEN YALÇIN : BEŞİKTAŞ HER TAKIMA KARŞI MAÇ BAŞLAR BAŞLAMAZ BASKI KURAR VE ONU MAHKUM ETMEK İÇİN SONUNA KADAR " BÜYÜK TAKIM GİBİ" OYNAR DİYOR! ve her maçı bu taktikle oynuyor ve oynatıyor!..

Sergen hoca: "TRABZONSPORUN KADROSU TÜRKİYEDE EN İYİ OFANSİF HUCUM OYNAYACAK KADROLARIN BAŞINDA GELİR DİYOR !! "...

Onun için diyorum !: "FUTBOL HER ZAMAN FUTBOL DEĞİLDİR "..

" DÜŞÜNCEDİR, VİZYONDUR, CESARETTİR, ÖZ GÜVENDİR, MENTALİTEDİR , FUTBOL KARİYERİNİN BAŞARISINI SERGİLEMEKTİR!, GENÇLERE GÜVENİP OYNATMAKTIR!, ASLA KORKMAMAKTIR , İNAÇTIR, İNANMAKTIR ve İNANDIRMAKTIR, HEDEFİ BÜYÜK KOYMAKTIR!...

Teknik alanda yıllarca çok büyük hocalarla birlikte görev yaptım ve kendimde bu görevi yaptım!..

Sahadaki futbolcular YÖNETİMİN HEDEFİNE ve bu uğurdaki vizyonuna ayrıca da kenar yönetimine bakar ! " kenar yönetimi ne kadar inanırsa, ne kadar büyük takım olduğunu hissettirirse o kadar inanır ve büyük takım gibi oynar!.."

Söz bana ait " Kim geçmişin keşkelerinden ve geleceğin kaygıları ve hedeflerinden bahsediyorsa! ASIL ÖNEMLİ OLAN ŞİMDİKİ ZAMANI ISKALIYORDUR!..

Çünkü; Ne geçmiş bir daha yaşanacak ne de geleceğin garantisi vardır !..