Şu sıralar dijital  bir platforma yaptığı Şahmaran dizisiyle gündem olan oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisine makyaj yapılırken çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

"Biz taburcu ettik"

Sarıkaya’nın telefon kılıfındaki kamyon arkasına ait bir yazı dikkat çekti. Kılıfta “Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik.” yazıyordu.

Sarıkaya’nın bu fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncunun paylaşımının ardından geçmişte aşk yaşadığı isimler merak konusu oldu.

Oyuncu, komedyen ve işletmeci sevgili

Sarıkaya;  Tolgahan Sayışman, Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz gibi ünlü isimlerin ardından işletmeci Umut Evirgen’le ilişki yaşadı.

İş insanları da oldu

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen başarılı oyuncunun, bir dönem de adı iş insanları Haldun Demirhisar ve Muzaffer Yıldırım’la birlikte anıldı.

paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d898651paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d7c7165paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d801146paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d7e0755paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d86b942paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d7f0572paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d820217paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d8a0927paylasimiyla-olay-olan-serenay-sarikayanin-sevgili-listesi_8d8a1624