Haberlobi/Spor Servisi

Trabzonspor’un yaşayan efsanesi Sedat Bali, kendi YouTube kanalında bir açıklama yaptı. Milli takım formasıyla ekran karşısına geçen Sedat Bali, ekranlara Trabzonspor sayesinde çıkıp, Trabzonspor’un lehine davranmayan, İstanbul’ün 3 büyüklerine ise toz kondurmayan yorumları adeta yerden yer vurdu. 

'NEDEN SUSUYORSUNUZ'

Serdar Bali konuşmasında Trabzonspor Başkanlarına yalvararak ekranlara çıktıklarını, Trabzonspor sayesinde youtuber, fenomen olduklarını ifade ederek, “Trabzonspor’a salladıkları zaman neden konuşmuyorsunuz?” diye sordu. 

'SANANE ONLARDAN'

Bali şunları söyledi; "Trabzonspor’u konuşan arkadaşlara bakıyorum, takip ediyorsunuz, abone oluyorsunuz. Güzel problem yok.  Fakat o abone olduğunuz arkadaşlar, oralara gelmek için Trabzonspor Başkanına yalvarıyorlar. Bilmem kime yalvarıyorlar. Oradada geldikleri zaman, Trabzonspor’u temsilen geliyorlar.  Sonra soruyorsun ona Fenerbahçe iyi, Galatasaray fena değil, Beşiktaş da iyi takımlardan biri..La sanane bunlardan olm, sen Trabzonspor’u konuşmak için oradasın, niye bunları konuşuyorsun. Trabzonspor’u konuşsana? 

Trabzonspor’a salladıkları zaman konuşmuyorsun! Çünkü bunlar oraya icazetle yalvarmayla çıktıkları için bu hale geliyorlar. Bu gördüğünüz kardeşiniz Allah kuluna yalvarmadı bir yere gelmek için.. Oraya gittiğimdede benim takımıma kimse konuşamaz! Başka takımıma kimse saldıramazlar. Futbol zaten zengin insanların çocuk oyuncağı olmuş bir halde.. Al gel parayı harca hadi eyvallah kardeşim. 

Borç yeni gelenin üstüne, taraftarın üstüne.. "

İşte Sedar Bali’nin o sözleri;