"Galip gelmek ve Galatasaray'dan son dakika yenen golün moral bozukluğunu şehir ve camia üzerinden dağıtmak ve oyuncu grubuna yeni bir ivme ve moral kazandırmak isteyen ve oyuna bu amaç ve istek doğrultusunda başlayan bir Trabzonsporumuz vardı.Takımımız yine klasik AVCI DEYİMİYLE BİR AKIL OYUNU oynamaya çalıştı. Karagümrük takımı farklı kurguları oyun içinde deneyen ve topa sahip olma organizasyonunda olmaya çalışan bir yapıda önce 3-5-2'yle başladılar oyuna daha sonra 4-3-3'e döndüler.. Trabzonspor yine MAZİSİNDE OLAN KLASİK BÜYÜK TAKIM GİBİ SALDIRGAN ve TEHDİTKAR OYNAMADI! Anlaşılan sayın Avcı ile de kolay kolay OYNAMAYACAK !.ve oyun içinde farklı kurgular sıkça göreceğiz !.. Karagümrük tamamen topla oynamak isteyen bir takım oyunu oynamaya çalıştı yapabildiği kadar da pozisyona da girdi de Uğurcan'ın başarı ve şansı olmasaydı tabela ve skor böyle yazmayabilirdi !..Yani KARAGÜMRÜK TRABZON da FUTBOLUN BEŞİĞİNDE TRABZONSPORU YENMEK ÜZERİNE ÜZERİMİZE BASKI KURMAK İÇİN TÜM PLANLARINI DENEDİ!.. Yani bizim ona büyük takım sıfatıyla yapmamız gerektiğini o bize yapmaya çalıştı!..

Trabzonspor ne yaptı"Maç içinde topun kendinde olmasını isteyen Karagümrük gibi sıradan bir takıma, KONTROL VE SABIR OYUNU OYNAYARAK ,BEKLEYEREK GENİŞ ALANDA TUZAĞA DÜŞMEK İSTEMEYEN ,bazen geçiş, bazen de set oynayan bir taktikle oynadık.. Bunu sabırlı bir şekilde yapınca da TOPA SAHİP OLMA İSTATİKLERİ Karagümrük lehine oldu. Karagümrük Trabzon'da takımımıza karşı 10 korner kullandı biz ise sadece 2 korner !.. İlk yarı Takımımız merkezde bayağı açıklar verdi. Karagümrük'lü futbolcular Allahtan geçişleri yavaş yaptılarda golü yemedik..Karagümrük ikinci yarıda oyuna etkili girdi. ama devre arası Avcının uyarıları etkili olmalı ki 2. Yarı merkezi kapatan bir Trabzonspor vardı. 2. golü bulduktan sonra , AVCI OYUN SİSTEMİYLE! MAHKUM ve YASLANARAK OYNAYAN ( Hocaya göre akıllı oynayan,).. takım olarak sonucunda galip geldik!..Taktiksel olarak bu oyun ve Taktik disipline uymak, sayın A.Avcı'yı her zaman mutlu ediyor.. Gelişiyoruz. Hızla gelişiyoruz !.. diyor !.. Burası Trabzonspor." diyor!..

Sayın Avcı, sevgili hocamız her takımına bu sistemi uygulamaya kalktı!..BU TAKIMLARDAN BİRİDE BEŞİKTAŞ tı ve BEŞİKTAŞTAN AYRILMASININ EN BÜYÜK NEDENİ ÖZELLİKLE SEYİRCİSİNE BU TEHDİTKAR OLMAYAN BASKI KURMAYAN OYUN SİSTEMİ NEDENİYLE KENDİNİ KABUL ETTİREMEDİ ve ASLA " BEŞİKTAŞ CAMİASI BİZ BU SİSTEMLE, ŞANLI TARİHİMİZE UYMAYAN FUTBOL ANLAYIŞIYLA ASLA OYNAYAMAYIZ" dedirtti ve yollar ayrıldı..Şimdi ; TRABZONSPOR CAMİASI da aynı mantıkla ikiye ayrılmış durumda!..

1- BÜYÜK TAKIM GİBİ MAZİMİZDE OLAN RAKİBE BASKI İLE FUTBOLUMUZU KABUL ETTİREN VE KEYİF ALAN BİR OYUN SİSTEMİ VE BUNA UYGUN KADRO YAPISI !..

2- MEVCUT HER MAÇTA UYGULANAN VE SIRADAN BİR TAKIM HÜVİYETİNDE SADECE " "SONUÇ ODAKLI " OYNANAN BİR OYUN FORMATI !...

Kararı ; BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI VERECEK !..MAZİDEKİ İTİBAR MI ?..ADI SİSTEM FUTBOLU VE İSMİ GELİŞİYORUZ OLAN ŞU ANDAKİ AVCI MODELİ Mİ ?...

Asla hocayı eleştirmiyorum !.. Açıkca ben böyke oynatacağım diyor!..karar TRABZONLULARIN YANİ BİZİM ve FUTBOL TARİHİMİZDE İLK DEFA BU KADAR ŞHOV TARAFINDA OLANLARLA!..SİSTEM TARAFINDA OLANLAR DİYE AYRILDIK!..

Eleştirimi yapıp bitireyim !..

SEVGİLİ HOCAM; BU GENÇLERİ NE ZAMAN OYNATACAKSIN!..BELKİ SANA SÖYLEMEDİLER AMA BENİM HABER KAYNAKLARIM SENDEN DAHA SAĞLAM!! " SİZİ ŞİMDİDEN UYARAYIM SENEYE BU YABANCILARIN YARISI YOK !..deme di deme!..Seni seviyoruz hocam. Allah şahit !...