Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyesi Semih Bulutoğlu, Ortahisar Belediye Meclis Üyeliği için resmi başvurusunu tamamladı.

Bulutoğlu, başvuru sürecinin ardından yaptığı açıklamada '' Sevgili Dava Arkadaşlarım ve Değerli Hemşehrilerim, Gönül coğrafyamızda, Türk milletinin varlığını sürdürebilmesi ve ülkemizin her alanda daha da güçlenmesi için bir ülkücünün elini taşın altına koyması, sadece bir sorumluluk değil, aynı zamanda bir şeref meselesidir.

Ülkücülük, sadece bir siyasi duruş değil, aynı zamanda bir vatan sevgisi, milli bir duruştur. Bir ülkücü olarak, ülkenin kalkınması, milletimiz için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek ve elbirliğiyle çalışmak gerekmektedir.

Milliyetçi Hareket'te bulunmaktan duyduğum gurur ve mutluluğu paylaşmak istiyorum. Bir önceki dönem başladığımız MHP Ortahisar Belediye Meclis Üyeliği yolculuğumuzda, sizlerle birlikte ortak ideallerimiz doğrultusunda büyük adımlar attık.

Bugün, yeni dönemde, Türk milletinin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamak adına tekrar yola çıkmaya karar verdim ve aday adaylığı başvuru formumuzu Ortahisar İlçe Başkanımız Sn. Salih AKKOÇ Beyefendiye teslim ettik. Geçmiş dönemde MHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi olarak görev aldığım süre zarfında sizlerle birlikte, Ülkücü ruhumuzla, milletimize hizmet etmenin haklı onurunu yaşadık.

Bu kararımı alırken, Milliyetçi Hareket Partisi'nin temel ilkelerinden ve ülkücü değerlerinden aldığım güçle, Ortahisar ilçemize daha fazla hizmet etmek isteğiyle yola çıkıyorum.
Bize karşı desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen, Ülkücü duruşuyla tanınan, kendisiyle çalışmaktan onur ve gurur duyduğum, fikri ve fiili anlamda hepimize ilham veren Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanımız Sn. Salih Akkoç Beyefendiye teşekkür ediyorum. Kendisiyle yeni dönemde bir önceki dönemde olduğundan daha büyük hizmetler yapmak adına çalışmak bir gurur vesilesi olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Trabzon' daki lideri MHP İl Başkanımız Sn. Ömer Ayar'a şükranlarımı sunuyorum. Onun önderliğinde, daha güçlü bir Türkiye ve Trabzon için bir araya geldik.

Başkan Genç A takımını dizayn ediyor: Selim ve Küçükali'ye yeni görev! Başkan Genç A takımını dizayn ediyor: Selim ve Küçükali'ye yeni görev!

Ömer Ayar Bey, sadece bir siyasetçi değil, aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberliği için canla başla mücadele eden bir kişidir. İl Başkanımız Ömer Ayar Bey'in liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Kendisine teşekkür etmek, sadece bir görev değil, aynı zamanda bir borçtur.

Ortahisar'a Hizmet

Bu vesilelerle, siz değerli hemşerilerimden aldığım destekle, Türk milletinin menfaatine hizmet etme azmi ve kararlılığıyla önümüzdeki dönemde tekrar çalışma adına Ortahisar Belediye Meclis Üyesi aday adaylığımı açıklıyorum. Bu süreçte, ortak akıl ve birlikte çalışma ruhuyla, Ortahisar'ımızı daha da güzelleştirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağımı sözlerime eklemek istiyorum. Daha güçlü yarınlara ulaşmak adına, desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum.'' ifadelerinde bulundu.