Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek 'Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.' dedi. 

TARİHİ BİR GÜN

Çebi, tüm şehrin Türkiye Yüzyılı buluşmasına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastığını belirterek şunları söyledi: “Kıymetli hemşehrilerimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın her mitingine çok büyük ilgi gösteriyordu. Ancak Trabzon bugün bir başkaydı. Trabzon bugün; Fatih'in Fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni'nin doğduğu şehrimizde bir dünya liderini ağırladı. Trabzon bugün tarihi bir ana tanıklık etti. 

TRABZON 14 MAYIS ZAFERİNİN İŞARET FİŞEĞİNİ YAKMIŞTIR

Trabzon bugün; vatan millet sevdalısı, mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu Sayın Cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğu ilgiyle 1461 fethinden rahatsız olanları, terör örgütlerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenleri, bez parçalarıyla Devletine meydan okuyanları sandığa gömeceğinin işaretini şimdiden göstermiştir.

TRABZON ESER SİYASETİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR

Trabzon hizmet siyasetine sahip çıkmıştır. Trabzon durmak yok yola devam diyerek, Türkiye Yüzyılına bismillah demiştir. Trabzon bugün gür bir sesle tüm Türkiye’ye tek devlet, tek vatan, tek millet, tek bayrak sesini duyurmuştur. Ayrıca Trabzon bugün Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak tüm hain odaklara Kandil’e, kirli ittifaklara, FETÖ’ye, manda, himaye,  sevdalılarına tokat gibi cevap vermiştir. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Mitinge katılan bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımıza, milletvekillerimize, milletvekilleri adaylarımıza, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, Ortahisar İlçe Teşkilat mensuplarımıza, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn.Nahide Cihan ve ilçe kadın kolları yönetimine, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sn.Oğuzhan Mercan ve yönetimine, mahalle başkanlarımıza, mahalle muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, üyelerimize ve tüm Ortahisarlı hemşehrilerimize; katılımlarıyla şehrimizi şereflendiren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”