Futbol dünyasında büyük yankı uyandıran dolandırıcılık olayında gelişmeler devam ediyor.

Bankacı Seçil Erzan'ın yüksek kâr vadettiği futbolcular, milyon dolarlar kaybetti.

Trabzon'da dev proje için imzalar atıldı Trabzon'da dev proje için imzalar atıldı

Bu isimlerin arasında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Emre Çolak, Selçuk İnan, Fatih Terim ve ailesi yer alıyor.

Tutuklu bulunan Erzan'ın yargılanmasına devam ediliyor.

seçil erzan boş arazş

Yargılanmasına bugün devam ediliyor

Önceki duruşmada ara kararını açıklayan mahkeme, dinlenmemiş olan tanıkların dinleneceğini de dikkate alarak duruşmayı 15 Ocak Pazartesi tarihine ertelemişti.

Mahkeme ayrıca, sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün tutukluluk hallerinin devamına hükmetmişti.

Bugün 3. kez savunma yapan Seçil Erzan'ın ifadeleri şu şekilde...

Görüyorum ki en yakınımda olan Nazlı Can “ben Fırat’ı tanımıyorum” diyor. Bunlar mutlaka ortaya cıkmalı. HTS eşleşmelerim, kayıtlarımın hepsi gerçekleri ortaya çıkaracak. Cuma günü söylediklerimden baska bir şey çıkmayacak. Gerçekler bunlar. Ben telefonumu her şey ortaya çıksın diye çıkardım. Kayıtlarım her şey incelendi. Kimiyle kankaydım, kimiyle ablaydım ama banka müdürü Seçil Erzan olarak aldım o paraları. İşten ayrıldıysam Selçuk İnan bana o parayı vermezdi mesela… Benin Aralık ayından itibaren hiç iradem yokmuş. Korkmuştum. Kendimde değildim. Herkes doğruları söylesin. Kim ne aldığını söylerse tüm gerçekler ortaya çıkar. Mesela o an teftiş gelseydi, Emre Çolak, Bülent Çeviker olmayacaktı. Trabzonlu bir kadın olsaydım burada olmazdım. Arkam güçlü olsaydı ama ben Seçil Erzan’ım. Tek başımayım. Bagaj açıldığında para kapışılıyordu. Canımın kıymeti yok. Bunların bedelini ödüyorum. Her şey ortaya çıksın. Herkes doğruları söylesin; kim aldığını söylerse, gerçekleri ortaya çıkarırız.