Haberlobi - Haber Servisi // Trabzon'da Tevfik Serdar Anadolu Lisesi öğretmeni Osman Bayrak'ın "Bugün CHP'li öğrencilerimin notunu kırdım" şeklindeki paylaşım yaptığı iddiası ülkede gündem olmuş konu TBMM'ye kadar taşınmıştı.

Konuyla ilgili  Trabzon Milli Eğitim Müdülüğü açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada paylaşımın gerçek olmadığı montaj olduğu belirtilmişti.

(Açıklamayı okumak için tıklayınız)

Okuldaki bir öğrencinin şaka amaçlı yaptığı paylaşımın gerçek sanılması üzerine yapılan soruşturmayı Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü tamamlarken; olayın başlamasına sebep olan öğrenci de sosyal medya hesabından özür diledi.

Öğrenci, "Okul arkadaşlarımın bulunduğu Whatsapp grubunda 'şaka amaçlı' olarak paylaştığım tarafımca hazırlanan tek gösterimlik ekran görüntüsü Whatsapp grubundan birileri tarafından yayılmıştır. Olayın bu noktaya gelmesinden Osman Bayrak öğretmenimden ve herkesten özür dilerim." dedi.

öğrenci-tweet

O paylaşımı AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora sosyal medya hesabından, "Bir öğrencinin eşek şakası yüzünden masum bir öğretmeni linç ettiniz. Hiç bir araştırma yapmadan meclis gündemine taşıdınız. Öğrenci erdemlilik gösterip özür diledi. Bu linçe ortak olanlarda gereğini yapmalıdır." ifadelerini kullandı.

Salih Cora, #osmanbayraktanözürdileyin tagı ile paylaşım yapması dikkat çekti.