Kulüp sahipliğini efsane eski futbolcu Ronaldo Nazario'nun yaptığı La Liga ekiplerinden Real Valladolid'in, Trabzonspor'dan bir oyuncuya talip olduğu ifade edildi.

RONALDO TRABZONSPOR'DAN TRANSFER YAPIYOR

Akşam'ın İspanyol basınından derlediği habere göre yeni sezona bir kez daha La Liga'da mücadele edecek olan Ronaldo'nun takımı Real Valladolid, Trabzonspor'dan transfer yapmaya hazırlanıyor. Ronaldo'nun ekibi, Bordo-Mavililerden Flavio'yu istiyor.

flavio-1

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Trabzonspor'da bekleneni veremeyen orta saha oyuncusu, geride bıraktığımız sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçirmişti. 2022-23 öncesi Trabzonspor'a dönen 26 yaşındaki futbolcunun, Bordo-Mavililerle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

RESMİ TEMASLAR BAŞLADI

Trabzonspor'un planları arasında yer almayan Flavio için Ronaldo Nazario'nun sahibi olduğu Real Valladolid devreye girdi. İspanyollar, Ronaldo'nun da kadrosunda görmek istediği oyuncu için Trabzonspor ile resmi temasların başladığını yazdı.

flavio 2

FLAVIO KİMDİR?

Flávio Medeiros da Silva 10 Şubat 1996 doğumlu Brezilyalı bir futbolcudur. İsmi kısaltma olarak Flavio olarak bilinir. Defansif orta saha pozisyonunda oynamaktadır. Flavio daha önce Vitoria, Ferroviária, Boavista, Santo Andre, Bahia, Trabzonspor ve Giresunspor'da oynadı. Yıldız isim kariyeri boyunca 175 maça çıkarken 1 gol 11 asist üretti