Olay Rize merkeze bağlı Çarşı mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşı Mahallesinde meydana gelen olayda Ramazan Dursun (38) eşi 3 çocuk annesi Özlem Dursun'u (32), darp ettikten sonra cep telefonu ile çektiği fotoğrafları eşinin ailesi ve arkadaşlarına gönderdi. Olayın ardından eşinin annesi ve arkadaşları polisi arayarak ihbarda bulundu.

BAŞININ HALTERLE EZDİ 

'Senden boşanacağım beni dövmenden bıktım’ sözlerine sinirlenen cani koca, iddiaya göre önce eşini yumruklamaya başladı. Ağır şekilde dayak yiyen talihsiz kadın yumruklardan kurtulamadı. Ardından bununla da yetinmeyen psikopat koca eşini sporda kullandığı ‘halter’ ile dövmeye başladı. Talihsiz kadının başını ezdi. 

Olay yerine gelen ekipler ambulansla yaralı olduğu belirlenen Özlem Dursun ve kendini bıçakla keserek eşi yaraladığı süsü veren Ramazan Dursun'u Rize Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan genç kadınının yapılan muayenesinde vücudunda çeşitli yerlerinde kırık ve beyin kanaması geçirdiği belirlenerek yoğun bakıma alındı. Kendisini yaraladığı iddia edilen Ramazan Dursun ise hastanede yapılan tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. Özlem Dursun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Karısının canına kıyan Ramazan Dursun ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

13gf2e4g

KAYNANASINA FOTOĞRAF GÖNDERDİ

Kanlar içinde yerde kıvranarak can çekişen kadının başında duran ve 10 yaşında oğluna, “Çek beni oğlum..” diye fotoğraf çektirdi. Cani koca ardından hem kendinin hem eşinin fotoğraflarını, kaynanasına gönderdi.

aaasd

Hayatını kaybeden Dursun'un cenazesi otopsi yapılması için Rize Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Öte yandan Özlem Dursun'un olayın yaşandığı gün KADES uygulamasına başvurduğu, olay yerine gelen polis ekiplerine eşinin korkusundan dolayı şikayetini geri çektiği öğrenildi.