Trabzonspr’un şampiyonluğu sonrasında dünyanın her yerinde olduğu gibi İstanbul Boğaz Köprüsü’ne de Trabzonspor’un dev bayrağı asılmıştı.

Trabzonspor’un şampiyonluk coşkusu en ufak bir olay olmadan milyonlarca kişi tarafından coşkuyla kutlanırken, İstanbul’da Rambo lakaplı Okan Güler’in çirkin eylemi tepkilere neden olmuştu.

İstanbul Boğaz Köprüsü’nde asılan Trabzonspor bayrağını kesen Okan Güler, Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekerken, söylemleri ile de bordo mavili taraftarları ağır tahrik etmişti.

Haberts.com'da yer alan habere göre Şampiyon takımlarının şanlı bayrağına saldıran Okan Güler’e karşı tepkilerini sert ifadeler ile gösteren Trabzonsporlu taraftarlar mahkemelik oldu.

ÖNCE TAHRİK ETTİLER! SONRA SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINI TİCARETE DÖKTÜLER

Rambo Okan ile anlaşma yapan bir avukat çok sayıda Trabzonsporlu taraftarı dava ederken, insanları tahrik ederek ortamın gerilmesini fırsata çevirmeyi başardı.

Çok sayıda Trabzonsporlu taraftar maddi olarak ceza ödeme zorunda bırakılırken, Trabzonsporlu hukukçuların ise karşı hamleye hazırlanarak emsal teşkil edecek karar alınması için girişimlere başladı.

Ağır tahrik olmasına rağmen çok sayıda Trabzonsporlu taraftarlara ceza verilmesi tepkilere neden oldu.

627e505f17aca910ec38c4e6

RAMBO OKAN NE DEMİŞTİ?

"Parasında, pulunda değilim"

Açtığı davalardan 10 milyon lira tazminat kazanma ihtimali olan Rambo Okan şöyle konuşmuştu:

"Ben parasında pulunda değilim, küfür edilmesin, rahmetli babam da Trabzonludur. Köprüdeki bayrağı kesmeyecektim, Bağdat Caddesi'nde bizim bayrağımızı kestiler, arabaları taşladılar, o yüzden yaptım."