Oyuncu Yiğit Kiraz ile ilişkisini sonlandıran Pınar Deniz, ayrılığın ardından L’Officiel dergisinin YouTube kanalına konuk oldu.

Ailesinin oyunculuk kariyeri ile gurur duyduğunu ifade eden Deniz, "Oyunculuğa sıcak bakmayacaklarını düşündüm. Şimdi babamın yüzündeki gururu görmek, ‘İyi ki bu işi seçmişim’ dememi sağlıyor.

"ÖPÜŞME SAHNESİ ÇEKMEM DİYORDUM"
Oyunculuk kariyerinin başlarında öpüşme sahnesi çekmek istemediğini söyleyen Pınar Deniz "İlk oyunculuğa başladığımda ‘Öpüşme sahnesi çekmem.’ diyordum. Fakat insan okudukça, vizyonunu ve dünyasını genişlettikçe öyle bir sınırı kalmıyor." yanıtını verdi.

pınar deniz (9)

"İLKOKULA KADAR TÜRKÇE BİLMİYORDUM"
Arap kökenli bir aileden gelen oyuncu, çocukluk yıllarıyla alakalı ilkokula kadar Türkçe bilmediğini ve Arapça konuştuğunu ifade etti. Güzel oyuncu "Anneme 'Mama’ diyordum. ‘Anne’ diye seslenemiyordum. Arkadaşlarımın arasında ötekileştirilmemek için sokaktan anneme seslenmek yerine 5’inci kattaki evimize çıkardım." ifadelerini kullandı.

"AŞK BİTERKEN DE GÜZEL BİTMELİ"
Aşk hayatı ile ilgili konuşan başarılı oyuncu, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor." dedi.

pınar deniz (11)

pınar deniz (8)

pınar deniz (13)