Pençe-Kilit operasyonunda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan P.Uzm. Çvş. Furkan Gök, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Harekat bölgesinden bir acı haber daha geldi.

Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon şehit düştü
MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Bakan Akar'dan taziye mesajı
DHA'nın haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon için taziye mesajı yayınladı.

Akar, Twitter hesabından yayımladığı mesajında şu fadeleri kullandı:

"Kahraman silah arkadaşımız, 22 Nisan 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

msb_pence_kilit_operasyonu_nda_bir_asker_sehit_oldu_32442

Genelkurmay Başkanı Güler'den başsağlığı mesajı
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon için yayımladığı taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

msb_pence_kilit_operasyonu_nda_bir_asker_sehit_oldu_2_47460

Samsun'daki ailesine şehadet haberi verildi
24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon'un şehadet haberi, Samsun'un Havza ilçesindeki ailesine ulaştı.

kubilay-con_7131