Haberlobi/Spor Servisi

Spor Toto Süper Lig’in 35. Haftasında Trabzonspor Galatasaray’a konuk olacak. Trabzonspor’un tecrübeli hocası Abdullah Avcı kadroda Galatasaray karşısında Berat’ı ilk 11’e alırken Abdülkadir Parmak’ı yedek kulübesine çekti.

Abdulkadir Ömür kritik mücadele öncesi, “Uzun bir sakatlık sürecin ardından kısa bir şans buldum. Bir an önce erken dönebilmek için çok çalıştım. Bugün de hocam beni kadroya aldı, hocam forma şansı verirse katkı sağlamak istiyorum. Galatasaray takımı iyi bir takım 3-1 kazanmıştık, iyi bir takım olduğumuzu herkes biliyor, skor anlamında sorun yaşıyoruz bunu herkes biliyor. Umarım başarırız.” dedi.

Kritik mücadele öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da açıklamalarda bulundu.

Avcı, “Ekuban sakatlıktan çıktı, Vitorun da cezası bitti. Formasyonlarda bazen değişiklikler yapabiliyoruz. Rakibin analizine göre böyle bir formasyon denedik. Bir dönem sakatlıklardan dolayı kadro rekabetinden uzak kalmıştık. Kazanıp ligin sonu gelmişken 3 olabilir mi 3’den başka bir şey olabilir mi? Sonuna kadar bunu zorlamak arzumuz isteğimiz, hem bugün hem de geleceğin fotoğrafını göstermiş oluyorlar. “ dedi.