Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığ pazargünü yapılacak olan kongresi için yılan hikayesine dönen Erzincan Trabzon tren yoluna vurgu yaptı.Mesajda şunu yayınladı.

Saadet Partisi Kongresine Flaş İsmi Davet Etti

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı pazar günü saat 11.00’da Cephanelik Cafe&Restarant’ta gerçekleştirceği kongreye Real Madrid’in tecrübeli stoperi Sergio Ramos’u davet etti.

Sosyal medya hesaplarından bir mektup yayınlanan Saadet Partisi;

“Sevgili Sergio;

Seninle aynı mevkide görev yapıyoruz. Sen dünyanın en iyi defanslarından birisin. Biz Saadet Partisi olarak, iktidar partisinin insanımızı kutuplaştıran açıklamalarına, fizibiletesi eksik yatırımlarına, adam kayırmalarına, yandaşları zenginleştirmesine ve liyakatsız atamaların karşısında duruyoruz, stoper görevi görüyoruz. 27 Eylül Pazar günü 11.00’da gerçekleştireceğimiz kongrede seni aramızda görmek istiyoruz. Seninle birlikte bu görevi üstlenecek tüm vatandaşlarımızada aramızda görmek istiyoruz. Şehrimizi ziyaret edip beğenirsen, hamsi tavanın tadına baktıktan sonra ayrılmak istemeyebilirsin. Hem şehrimizin efsane takımı Trabzonspor’da stoper eksiğimiz var belki futbol yaşantının geri kalanına burada devam edersin. Sevgiyle kal Sergio.”

şeklinde bir mesaj vererek hem Sergio Ramos’u hemde şehirde yanlış giden işler karşısında defans yapmak için vatandaşları kongresine davet etti.