Haberlobi - Haber Servisi // Kurtlar Vadisi, Acı Hayat, Pusat gibi önemli projelerin yapımclığını üstlenen Osman Sınav'dan yeni bir proje geliyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisi Kurtlar Vadisi'ni aratmayacak.

Golyat isimli bir küresel güçle verilen mücadeleyi anlatan Yalnız Kurt dizisinin hikayesi ile izleyicileri etkileyeceğe benziyor. "Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur" sloganı ile yayınlanan tanıtım videosunda birçok faili meçhul cinayetin arkasında bir karanlık gücün olduğu gösterildi.

Abdi İpekçi, Muhsin Yazıcıoğlu cinayetleri; Abdullah Öcalan'ın katliamı gibi birçok enstantane ekranlara yansıdı.

yalnız-kurt-1

yalnız-kurt-3

yalnız-kurt-2

yalnız-kurt-5

İlk tanıtım filminde, "Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür. Ama artık yeter! Unutma, unutturma. Bizim olduğumuz her yerde onlar da vardı. Kanlı tuzaklar, kirli oyunlar, hain planlar, ihanetler, cinayetler. Efsane yeniden başlıyor. Dumanlı dağ börüsü, Dulkadir delisi, Adem'ler evreni, İslam dini kuvveti, Seksen bin er heybeti, Kara kılıcın keskini, Sahar okların temreni, Yalnız kurt, eli kanlı kuklacıya acımasız canavar Golyat'a karşı" ifadeleri kullanıldı.

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu süprizi

Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı Oktay Kaynarca, son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Hızır Çakırbeyli' karakterine hayat vermişti. Oktay Kaynarca'nın 'yeni Kurtlar Vadisi' olarak adlandırılan Yalnız Kurt dizisinde oynayacağı açıklandı. Bir dönem Kenan İmirzalıoğlu'nu Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar karakteri yapmak için uğraşan Osman Sınav bu hayalini de Yalnız Kurt'da gerçekleştirebilir. Oktay Kaynarca'nın boşta olması bu ihtimalleri güçlendiriyor.

Öte yandan dizinin çekimlerine başlandığı açıklandı.

Yalnız Kurt'un kadrosunda kimler yer alacak?

Golyat'a karşı destansı bir mücadele örneğini sergileneceği dizinin kadrosunda ünlü isimler bulunuyor.

Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Polat Bilgin, Deniz Evin gibi isimlerin olduğu biliniyor.

Oyuncular sosyal medya hesaplarından dizi ile ilgili paylaşımlar yaptı:

Damla Colbay:

Cihan Ünal:

Murat Han:

Hasan Deniz Yaran:

Polat Bilgin: