Ortahisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt zorlu, Ahmet Metin Genç’in imar planı alakalı sözlerine hatırlatarak, imar planının yapılmasının zaruri olduğunu belirtti.

Ancak bu işin seçimden sonrasına kalmasında doğru olmayacağını vurguladı. Zorlu sosyal medya üzerinden Başkan Ahmet Metin Genç’e seslenerek şu ifadeleri kullandı:

“ZARURİ BİR İŞTİR”

“Sayın Ahmet Metin Genç imar planlarını yaparak şehrin 60 yıllık sorununu çözüyoruz demişsiniz. Doğrudur yapılması gereken zaruri bir işti.  Lakin esas yapmanız gereken 18 uygulamasını bir an önce başlatmak ve mağduriyetleri gidermek olmalıdır  Seçim öncesi 18. madde uygulaması yapmak cesaret ister.  İmar planına uygun şekilde halkın rızasını alarak uygulamaya başlayıp,  milletin önünü açmak önceliğiniz olmalı.

“CESUR OLUN”

Yaptığınız imar planlarının uygulanabilmesi için elzem olan bu işi seçim sonrasına atmak doğru olmayacaktır. Tepki alabileceğinizi bildiğinizden başlamayacaksınız.  Cesur olun ve tüm 18 uygulanacak yerlerde başlayın bizde sizi alkışlayalım. Mülk sattınız yapmak için paranızda var. Siyaset cesaret gerektirir... Yoksa sadece bu planlar bir işe yaramaz...”