Haberlobi - Spor Servisi // Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Getafe'nin orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının görüntülerinin İspanya'da çok konuşulduğunu söyledi.

Süper Lig'i mümkün olduğunca takip ettiğini ve Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlayan Okay Yokuşlu şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını bizim soyunma odasında bile soruyorlar. Bütün dünya kutlamaları konuşuyor şu an. Meşhur kutlama görüntüsü var, telefon ışıklarıyla yapılan. Bütün sosyal medyada yer buldu." değerlendirmesini yaptı. Bu kutlamayı yapmak çok uzun süredir beklenen bir şey. Trabzon halkını tanıdığım, insanlarını bildiğim için... Hocası, takımı, taraftarı ve yönetimiyle çok güzel bir iş başardılar. Bu sene sonuna kadar da hak ettiklerini düşünüyorum. Belki de devamı gelecek. Çünkü çok güzel bir hava yakaladılar. Çok mutluluk vericiydi. Çünkü ben içlerinden biri olarak, orada oynamış biri olarak, onlar için ne ifade ettiğini az çok anlayabiliyorum."

Milli oyuncu Türkiye'ye dönecek misin sorusuna ise, "Kalabildiğim kadar Avrupa'da kalmak istiyorum ama futbol bu. Hiçbir zaman büyük konuşmamak gerekiyor. Futbolda nerenin iyi olacağını düşünüyorsam orada olurum. Uygun şartlar olursa neden olmasın" yanıtını verdi.

okay-yokuşlu-1000x700