Haberlobi - Spor Servisi // Çeşitli programlarda spor yorumculuğu yapan eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Trabzonspor için övgü dolu sözler söylerken 'Trabzonspor'u çok abartıyorsunuz' sözleri tepki gösterenlere 'az bile abartmışım' dedi.

"AZ ÖVMÜŞÜZ!"
Nihat Kahveci kendisine gelen eleştirilere yönelik, "Ya şimdi, Trabzonspor'u övüyoruz; bize bazıları 'ne kadar abartıyorsunuz, bu kadar değil' diyor. Ben şuan az övdüğümüzü düşünüyorum." şeklinde cevap verdi.

"TRABZONSPOR BİZ NEDEN LİDERİZ SORUSUNUN CEVABINI VERDİ"
Trabzonspor'un neden lider olduğunu Konyaspor maçında gördüğünü ifade eden Kahveci, "Süper Lig'in ikinci sıradaki takımına (Konyaspor'a) karşı; sistemli bir takıma karşı; 70 dakika 'biz neden lideriz' diyen bir Trabzonspor oyunu gördük" dedi.

Kahveci sözlerinin devamında şunları söyledi:

"Abdülkadir, Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius, Visca; beşlisi ile ön tarafta basan, pozisyonlara giren... 30'da vuruyor, Bakasetas direkten dönüyor, bir tane vuruyor; Sehic parmaklarıyla çıkartıyor... Cornelius vuruyor, direkten dönüyor. Nwakaeme içeri kesiyor. Visca içeri giriyor, Cornelius muhteşem asistini yapıyor. Arkada Kante-Makalele karışımı bir Siopis var... Heryeri topluyor. Böyle bir şey yok! Muhteşem bir ilk yarı performansı izledim."

visca-2.-gol-1000x700

INCEPTION FİLMİ GİBİ; BİR KATMANDAN BAŞKA BİR KATMANA ÇIKIYOR
"Trabzonspor'un oyununu Inception filmine benzeten eski milli futbolcu, "Muhteşem bir Trabzonspor izledik. İkinci yarı Trabzonspor'un lüksleri ortaya çıkıyor. O kadar iyi ki, bir de üst katmana çıkıyor. Hani bir film varya, katman katman gidiyorlar. Inception filmi... Trabzonspor'da onun gibi başka bir katmana çıkıyor."

SÜPER LİG'DE BÖYLE BİR DEĞİŞİKLİK GÖRMEDİM
Türk futbol tarihinde böyle lüks bir değişiklik geldi mi? Sahanın en iyilerinden biri olan Bakasetas'ın -direkten bir topu dönmüş; Sehic zor kurtarmış-. O çıkıyor yerine ordinaryus profesör Hamsik giriyor ya... Şuanda Süper Lig'de bana bu kalitede bir değişiklik yapın... Artık bu çok üst seviye...

YAPILANMANIN NE KADAR DOĞRU OLDUĞUNU GÖSTERİYOR
"Cornelius çıkıyor, benim en beğendiğim Djaniny giriyor... Onu bırak Jean Kouassi uçuyor. Öyle bilekleri var ki böyle bir şey yok. O da oyuna giriyor. Bu değişiklikler zaten Trabzonspor'un yapılandırmasının ne kadar doğru olduğunun kanıtıdır."

BAŞKAN AĞAOĞLU ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI PLANLIYOR
"Maç bitiyor. Başkan 'hala şampiyonluğa hazır değiliz' diyor. Oyunculardan da mütevazi açıklamalar geliyor. Ben Trabzonspor'u bugüne kadar az övmüşüm. Daha da çok övmem lazım. Kızan da kızsın.. Adım gibi eminim geleceği planlayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, şuanda şampiyonluk kutlamalarının planlamasını yapıyor."

nihat-kahveci-youtube-1000x700