Haberlobi - Haber Servisi // Güney Kore yapımı Squid Game dizisi ile dünya çapında büyük yankı uyandıran Netflix, yine bir Güney Kore yapımı diziyi izleyenlerin beğenisine sundu.

Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-ah ve Yang Ik-june'un başrollerini paylaştığı Hellbound dizisinin ilk sezonunun 6 bölümü yayınlandı.

FlixPatrol analytics’in verilerine göre, Güney Kore yapımı Hellbound, yayınlandığı 24 saat içinde 80’den fazla ülkede en çok izlenen Netflix televizyon serisi oldu.

hellbound-netflix-27-kasım-2021

Squid Game'den sonra en çok konuşulan Kore yapımı dizi, bir anda ortaya çıkıp insanları cehenneme mahkum eden doğaüstü varlıkların mücadelesini konu ediniyor.

İlk 3 bölümde olayları araştıran bir dedektif olan Jin Kyeong-hoon'a ve Jeong Jin-soo'ya odaklanılırken, sonraki bölümler 5 yıl sonraya odaklanır ve Bae Young-jae'ye odaklanır.

Hellbound Netflix izle

Oyuncu kadrosundaki isimler: Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min, Won Jin-a, Yang Ik-june, Kim Do-yoon, Kim Shin-rock, Ryu Kyung-soo, Lee Re

Dizinin konusu: Doğaüstü varlıkların insanları kanlı bir şekilde cezalandırarak cehenneme mahkûm ettiği bir ortam, ilahi adalet temelinde kurulan dinî bir gruba zemin hazırlar.

1. bölümün özeti: İnsanlar, bu dünyadan olmayan iblislerin güpegündüz bir adamı vahşice öldürmesini dehşet içinde izler. Jung Jinsu yalnızca günahkârların cehenneme gönderildiğini açıklar.

2. bölümün özeti: Yeni Doğru, cehenneme mahkûm edilen Park Jungja'ya kaderinin belli olduğu anı canlı yayımlama hakkı karşılığında yüklü miktarda para teklif eder.

3. bölümün özeti: Dehşet içindeki dünyaya seslenen Jinsu, insanlara erdemli yaşamalarını öğütler. Dedektif Jin Kyunghun kayıp kızını arar. Ok Başı, Min Hyejin'i hedef alır.

4. bölümün özeti: Bae Youngjae, iş arkadaşını bir balık tutma noktasına kadar takip eder ve burada korkunç görüntülere tanık olur. Kehanet Meleği hiç beklenmedik bir yerde ortaya çıkar.

5. bölümün özeti: Çaresiz kalan Youngjae, sorularına cevap verebileceğini düşündüğü bir adamı bulmaya çalışır. Yeni Doğru, kendince planları olan gizemli bir örgütten haberdar olur.

6. bölümün özeti: Savlarını çürüten bilgilerin ortaya çıkmasıyla zor durumda kalan Yeni Doğru, halkın gerçekleri öğrenmesine engel olarak kendi gücünü korumak için uğraşır.

hellbound-1

hellbound-2

hellbound-3

hellbound-5

hellbound-4

hellbound-6