"Mesut Özil rüyası daha gerçekleşmedi. Mesut'a ve ailesine hoş geldin diyorum. Hem kulübe hem de ülkesine hoş geldi. Büyük bir marka transferi. Cumartesi akşamından itibaren dünya çapında bu transferin ne kadar konuşulduğunu göreceksiniz. Bizim için önemli olan Mesut'un parçası olması. Bu takımın her bir parçası önemlidir. Bu takıma liderlik yapmasını istiyoruz.

"MESUT BU EVİN OĞLU"

"Mesut'un ne olduğunu dünyaya bir kez daha göstermesini istiyoruz. Şampiyonluk yolunda bize katkı sağlamasını bekliyoruz. Kariyerli isimler Türkiye'ye geldi ama beklenenler gerçekleşmedi. Böyle bir endişemiz yok. Bildiğimiz Mesut'un küçüklüğünden beri aşık olduğu takımında ve ülkesinde oynayacak. Mesut'un diğer yabancılardan farkı var. Onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu. Burada büyük bir fark var. Çok şükür hiçbir sakatlığı yok"

"İMZA GÜNÜNDE REKOR İSTİYORUM"

"Mesut Özil için uçağı takip etmek amacıyla 1 milyon kişi aynı anda 315 bin kişi uygulamaya bakmış. Bu bir rekor. 595 bin tweet. Fenerbahçe taraftarı inandı, inşallah Mesut da karşılığını verir. Yakın zamanda imza töreni olacak. İşin resmiyete dökülmesi lazım. Transferin detaylarını da transfere katkı sağlayanların da kimler olduğunu, nasıl olduğunu anlatacağız. Taraftarımız desteğe devam etsin. Maddi desteğe de ihtiyaç var. Formalara ilgi olacağını biliyorum. İmza gününde Fener Ol ile bir rekor istiyorum"

"PEROTTI İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

"Çok fazla sakatlıkla uğraşıyoruz. Diego Perotti bir riskti. Burada 4 maç oynadı, 3 maçta 3 puan alamızda büyük katkısı oldu. Ancak ne yazık ki talihsiz şekilde sakatlığı tekrarladı. Bu sezon faydalanamayacağız. Yaptığımız anlaşma çerçevesinde adımlarımızı atacağız. Çok üzülüyorum, çok karakterli biri ama istediğimiz gibi olmadı."

"Vedat Muriç ile ilgili hocamızdan ve Emre Belözoğlu'ndan gelen bir şey yok. Vedat'ın dönmesiyle ilgili de bildiğim bir şey yok. Vedat'ı seven bir ağabeyi olarak muvaffak olmasını istiyorum. İnşallah orada kalır ve hayallerinin üzerinde başarı gösterir. Sabırlı olması lazım, morali bozuk olabilir. Vedat buranın çocuğu, dönmesi gibi bir durum olursa konuşuruz"

EDEN HAZARD GÜNDEMDE Mİ?

"Eden Hazard mı? Size de şaşırıyorum. Böyle bir şey yok"

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

"Kulüpler Birliği Başkanı olmam gibi bir durum konuşulmadı. Dört büyük kulüpten birinin başkanı, Kulüpler Birliği'ne başkan olmalı. Geçen bir arkadaşımız bu fikri söyledi, adını vermeyeyim. Bir önceki sezonun başkanı, yeni senede Kulüpler Birliği başkanı olmalı. Olaya ilkesel yaklaşmalıyız"