Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızları kaçırılan anne baba, duydukları karşısında şok oldu.

6 gündür kayıp olan kızları Melisa'yı aramak için Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen anne - baba, 32 yaşındaki akrabalarının Melisa'yı kaçırdığını iddia etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına bağlanan bahsi geçen akrabanın annesi ise Melisa'nın oğlu ile evlendiğini ifade etti.

Kızının evlendiğini canlı yayında öğrenen anne Hamiyet Hanım sinir krizi geçirdi.

kızı-kaçırılan-kadın-müge-anlı-2

Müge Anlı, Melisa'nın Esenler'den kaybolduğunu söylerken, Hamiyet Hanım ise kızının baskı altında olduğunu, normalde her gün konuştuklarını, kızının zorla tutulduğunu iddia etti.

Evlendiğini ve geri dönmeyeceğini ifade eden Melisa'nın sözleri herkesi şoke etti.

Genç kız, annesine babasının kendisini aldattığını söyledi...

müge-anlı-kızı-kaçırılan-kadın-11-ekim

Sözlerine şöyle devam etti: "Ailem çok iyi bir aileyse, neden babam annemi ilk aşkıyla aldatıyor. Ben abilerime baktım, her şeyi yaptım onlar için. Biliyor musunuz Müge hanım ben bu aile için kredi çektim. Evlendim geri dönmüyorum"

Müge Anlı, "Senin evden kaçıp evlenmenin bununla ne alakası var. 'Allah müstahakını versin, iyiyse iyi kötüyse kötü." diyerek tepki gösterdi.

Sinir krizi geçiren anne ise "O parayla sana otomobil aldık. Kızımın beynini yakımışlar, bu benim kızım değil. Yakınlarımız bağlansın, onlar da anlatsın. Melisa'yı tanıyamazlar. Kocam beni aldattıysa da helal olsun. Ben hiç öyle bir şey görmedim" ifadelerini kullandı.