Manisa'da yaşayan ve DJ Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan, 4 yıl önce sırra kadem bastı. O günden sonra kendisinden haber alınamadı. Kardeşi Fatma Karadağ ise Müge Anlı ile Tatlısert'e katıldı. Eski sevgilisi Cemal'in, kardeşini öldürdüğünü anlattı.

"Kardeşimin cesedini çiçek gibi suladık" sözleri ise milyonları şaşkına uğrattı.

MÜGE ANLI'DA 'DJ GEZGİN CİNAYETİ' GÜNDEME TAŞINDI
Bugün yeni sezonuna başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, Karahan cinayeti bir kez daha gündeme taşındı.

İlgili bölümü izlemek için tıklayınız

FATMA KARADAĞ ESKİ SEVGİLİSİNİ SUÇLADI
Fatma Karadağ bugünkü canlı yayında cesedin yerinin bulunmasını istedi ve yine eski sevgilisi Cemal'i suçladı. Adının Cemal ile anılmasını istemeyen Fatma Karadağ, kendisini isteyen bir kişinin olduğunu açıkladı.

"YENİ BİRİNİ Mİ ÖLDÜRTECEKSİN?"
Fatma Karadağ'ı, cinayetle suçlayan damadı ise "Cemal'e büyük adam diyordun kardeşini öldürttün. Öldürdünüz. Yeni bulduğun kişinin de istihbaratçı olduğunu söylüyorsun. Bir de yurt dışında yaşıyormuş. Yine birini mi öldürteceksin" ifadelerini kullandı.

Fatma Karadağ ise "Evlenmek istemiyorum. Cesedin bulunmasını istiyorum" şeklinde konuştu. Damadı da bu sırada "Sen istersen cesedi hemen çıkarırsın" dedi ve sır cinayetle ilgili yeni detaylar anlattı.

"CESEDİN YERİNİ GÖSTER"
Müge Anlı ise Fatma Karadağ'a "Cesedin yerini göster" dedi. 

DJ GEZGİN KİMDİR?
Manisa'da ikamet eden Mehmet Karahan, 4 yıl önce ortalıktan şüpheli bir şekilde kaybolmuş ve bir daha bulunamamıştı. Geçen 4 yılın ardından DJ Gezgin'den tek bir haber alınamadı. Kayıp olarak aranan Mehmet Karahan'ın kardeş Fatma Karadağ, en son çareyi Müge Anlı'ya çıkmakta buldu. Kocasından kaçıp birlikte yaşamaya başladığı Cemal Durmaz tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, korkudan uzun süre konuşamadığını söyledi.

Kardeşinin cinayetinden sonra cesedi günlerce banyoda muhafaza edildiğini itiraf eden Karadağ, kaldıkları dağ evinde ceset kokmasın diye sevgilisinin cesedi her gün yıkadığını iddia etti. Karadağ, "Etrafta konu komşu yoktu. Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş." açıklamalarında bulunmuştu...