ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bir kez daha gündeme getirdiği olayla Türkiye'nin gündemine oturdu. Müge Anlı'ya gelen Ayşe Bağcı'nın ailesi "Geri dön" çağrısı yaparken, flaş iddialarda bulundu.

Bir muavinin Ayşe'yi kaçırdığını ve şiddet uyguladığı belirtilirken, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına telefonla bağlanan izleyiciler şoke eden olaylar anlattı.

Müge Anlı 30 Ağustos bölümü için tıklayınız

Müge Anlı 31 Ağustos bölümü için tıklayınız

MÜGE ANLI'DAKİ OLAY GÜNDEM OLDU
Müge Anlı'da inanılmaz bir olay yaşandı. İddialara göre; 24 yaşındaki Ayşe Bağcı, otobüs yolculuğunda muavin Mücahit ile tanıştı. Genç kadın, daha sonra evli olan bu kişiye kaçtı.

Ayşe'nin ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Gözü yaşlı anne-baba kızlarına "Evine dön" çağrısı yaptı.

ayşe-bapcı-kaybı

MUAVİN MÜCAHİT: "KOLTUĞU İNDİRİRKEN AŞIK OLDUK"
Canlı yayına katılan muavin ise "Otobüste tanıştık. Ayşe uyuyordu. Dik olan koltuğunu aşağıya indirirken Ayşe korktu. Elimi tuttu. O an bakıştık. Aşık olduk" ifadelerini kullandı.

Aile ise kızlarının kaçırıldığını ve şiddet gördüğünü iddia etti.

müge-anlı-ayşe-bağcı-kaybı

ŞOFÖR SERKAN: "KADIN YOLCULARI TAKİP EDİYOR"
Canlı yayına katılan otobüs şoförü Serkan Bey yaptığı açıklamada, "Bu kişi kadın yolcuları kandırmak için takip ediyor. Kimin nereye gittiğini, nerede kaldığını takip ederdi. Bu kadını da Trabzon'a getirtiyor ve kandırıyor. Herkesi dolandırıyor. Zaten işe girdiğinde hemen atılıyor. Millet bundan usanmış" diye konuştu.

"KİRALIK KATİLE BAŞVURDUM"
İsmini vermek istemeyen bir izleyici ise "Ben şu an evliyim. Bu kişi benim görüntümü aldı. İstanbul'a yolculuk yapıyordum. O esnada tanıştık görüştük, Trabzon'a gittik. Apart evde benim görüntümü almış. Beni daha sonra para için tehdit etmeye başladı. 'Görüntüleri ailene gönderirim' dedi. 'Seni vururum' diyordu. 10 bin lira vermek zorunda kaldım. Görüntüleri almak için kiralık katile bile başvurdum. Ayşe de benimle aynı şekilde biliyorum" dedi.

'NEDEN KORKUYORSUNUZ'
Baba Mehmet ise "Bu pislik hakkında neden suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Neden korkuyorsunuz" şeklinde konuştu.

"KOCAM DUYARSA…"
Yayına bağlanan kadın ise "Şu an evliyim. Kocam duyarsa evliliğim bozulur. Bekar olsaydım şikayetçi olurdum" yanıtını verdi.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ
Öte yandan muavinin 14 yaşındaki bir kız çocuğunu da taciz ettiği iddia edildi. Canlı yayına katılan bir izleyici, şu açıklamaları yaptı:

"Bir ay önce kız kardeşim beni ziyarete geliyordu. Bu şahıs otobüste muavinmiş. Öncesinde 'Seninle çay içelim' demiş. Elinden telefonunu alıp sosyal medyadan kendisini eklemiş mesajlar atmış. Kardeşime, 'Sütyenini düzelt' demiş. Kız kardeşim bana daha sonra söyledi. Firmayla görüştüm. İşten çıkarılacağını söylediler"

MÜGE ANLI İSTANBUL'A GETİRİYOR
Ayşe Bağcı'yı ikna eden Müge Anlı, genç kadını İstanbul'a getiriyor. Müjdeli haberi aileye veren Anlı, "Ayşe gel seni bekliyoruz. İkna edelim de bir daha böyle şeyler yaşanmasın" dedi.