Instagram hesabı açması ile kısa sürede 1 milyondan fazla takipçiye ulaşan Müge Anlı, programdaki duruşunun aksine renkli kişiliğini paylaşımları ile gözler önüne seriyor.

Yıldız Tilbe'nin 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısını seslendirdiği anları paylaşan Müge Anlı, 1 saatte 395 bin görüntülenmeye ulaştı. ATV'de ekrana getirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır yer alan Müge Anlı, sosyal mecraya hızlı bir giriş yaparken Instagram'da 1,8 milyon takipçi sayısına ulaştı. 

Müge Anlı, 'Vurgun' şarkısını söylediği bir videoyu geçtiğimiz günlerde takipçilerinin beğenisine sundu.  Hünerlerini sosyal medyadan sergileyen Anlı'nın sesi çok beğenildi ve takipçilerinden tam not aldı. Ünlü sunucu Müge Anlı son olarak Yıldız Tilbe'nin 'Çabuk Olalım Aşkım' isimli şarkısını seslendirdiği videoyu paylaştı. Anlı'nın videosu 1 saatte 395 bin görüntülenmeye ulaştı. Anlı, paylaşımına 'Sayfamı açtığım ilk günden bu yana iltifatlarınızla beni çok mutlu ettiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Madem 'Başka yok mu?' diyorsunuz, o halde bir şarkı da Yıldız Tilbe'den gelsin ve kalbinde sevgiye yer açabilen herkese gitsin' notunu ekledi.