Haberlobi - Haber Servisi // Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezona da bomba gibi başladı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 36 gün önce kaybolan ve kendisinden haber alınmayan 14 yaşındaki kızları için Müge Anlı'nın programına katılan aile, kızlarının bulunması için yardım istedi.

14 yaşındaki kızın internetten tanıştığı birisi ile kaçtığı ve 23 yaşındaki Sibel Çetin isimli bir kadın tarafından alıkonulduğu iddia edildi.

'Artık, sıkıldık'
Müge Anlı iki çocuk annesi Sibel Çetin'e tepki göstererek 'Git kendi çocuklarına bak, bu kızı ortaya çıkar. Bu konularda artık uğraşmak istemiyorum, sıkıldık.' dedi.

Canlı yayına bağlanan Sibel Çetin, Müge Anlı'yı adeta çıldırttı.

kızımız-bulundu-1

'Ben kimseyi zorla alıkoymuyorum'
'Bu çocuğu kaçırdığınızın farkında mısınız?' diyen Müge Anlı, aldığı cevap karşısında daha da sinirlendi. Çetin, 'Ben kimseyi zorla alıkoymuyorum' derken, Sümeyye isimli 14 yaşındaki kızın kendi rızasıyla yanında kaldığını savundu.

'Sen git önce iki çocuğuna sahip çık'
Müge Anlı, 'O çocuk size mi ait?  Elalemin çocuğunu neden tutuyorsunuz? Hangi menfaat karşılığında? Sen git önce iki çocuğuna sahip çık' dedi.

kız-bulundu

'Bir çocuk eğlence mekanına gidemez'
Fotoğraflarının yayından kaldırılmasını isteyen Çetin'e Müge Anlı şu ifadeleri kullandı:

"Başkasının çocuğunu alamazsın, git önce kendi çocuklarına analık yap. Sen o çocuğu niye eğlence mekanına götürüyorsun? O çocuk! Bir çocuk eğlence mekanına gidemez. Bu görüntüler ne!'

İlgili bölümü izlemek için tıklayınız