Haberlobi - Spor Servisi // Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında Norveç'in Molde takımıyla karşı karşıya gelecek.

Bugün saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Portekizli hakem Fabio Verissimo yönetecek.

Verissimo'nun yardımcılıklarını Rui Teixeira ve Pedro Nuno De Sá Martins yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Antonio Emanuel Carvalho Nobre oldu.

Molde - Trabzonspor maçı A Spor ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor Molde maçı muhtemel 11'i şu şekilde olması bekeniyor: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Hugo, Edgar, Trondsen, Berat, Hamsik, Gervinho, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny

Molde'nin muhtemel 11'i şu şekilde olması bekleniyor: Linde, Knudtzon, Sinyan, Gregersen, Risa, Hussain, Mannsverk, Eikrem, Hestad, Brynhildsen, Omoijuanfo

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Norveçli Anders Trondsen, bugün yerel saatle 17:30'da basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından saat 18:00'da Aker Stadı'nda yapılacak antrenmanla Molde maçı hazırlıkları son bulacak.

Trabzonspor'un Norveç kafilesinde sakatlıkları süren Abdülkadir Ömür, Dorukhan Toköz ve Fode Koita yer almadı.

25 yıl sonra Norveç'te
Trabzonspor tarihinde Norveç'e ikinci kez gitmiş olacak. 1996 yılında Norveç'in Bodo Glimt takımıyla UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşan Bordo-Mavililer; karşılaşmayı Ünal Karaman ve Shota Arveladze'nin golleriyle 2-1 kazanmıştı.

137. Randevu
1976-77 sezonundan beri Avrupa Kupaları'nda maçlar oynayan Trabzonspor, Molde ile oynayacağı rövanş maçı ile birlikte Avrupa'da 137. maçına çıkmış olacak. Bordo-Mavililer; tarihi boyunca Şampiyon Kulüpler Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Kupası, Avrupa Kupa Galipleri Kupası, UEFA Intertoto Kupası ve son olarak UEFA Konferans Ligi'nde maçlar oynadı.

Bu maçlarda rakip kaleleri 176 kez havalandıran Fırtına, kalesinde 188 gol gördü. Rakiplerine karşı 136 maçta 50 galibiyet, 35 beraberlik alan Bordo-Mavililer, 51 maçtan mağlup ayrıldı.

Molde'de son durum?
Trabzonspor ile oynanılan ilk maçta sakatlığı sebebiyle oynamayan takımın önemli oyuncularından Eikrem hafta içi Haugesund ile oynanılan karşılaşmada forma giydi. Öte yandan hafta içi oynanılan maçta Molde, Trabzonspor maçının ilk 11'inde şans verdiği çoğu oyuncuyu sahada kullandı. Ancak Trabzonspor'a iki gol atan Brynhildsen ikinci yarıda süre buldu.

Öte yandan takımın uzun yıllar formasını giyen önemli oyuncuların Aurness, Feyenoord'a satıldı.

Trabzonspor nasıl tur atlar?
Trabzonspor, deplasman gol kuralının kaldırıldığı bu dönemde 3-3'lük beraberliğin ardından her türlü alacağı galibiyette tur atlayacaktır.

(Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Anders Trondsen'in Molde maçı öncesi açıklamalarını okumak için tıklayınız)

(Molde Teknik Direktörü Erling Moe'nin ve Hestad'ın Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarını okumak için tıklayınız)